Ha a magán dokimnál 8000 egy alkalom, akkor "ciki" ha sima szülésért csak 50000 ft adok?
Mi az hogy hogy szólítsál? Mondjuk kicsinyítő képző nélkül, ahogy itt mindenki mindenkit, akik tudnak viselkedni egymással!
A lassú felfogással kapcsolatos sértegetéseidet is meghagyhatod másnak.
Amúgy mondom, meddő vita. Nem fogsz meggyőzni és én sem téged ezért nem is próbálkozom, ezért írtam hogy ha nem akarsz fizetni, ne tedd. Nem kell megkérdezni a dokidat, ne tedd! Valóban nem mindenki teszi...
Az a baj,az orvosok megszokták, hogy a pácienseik tömik őket pénnzel, a pofátlanabbja el is várja
Nálam az veri ki a biztosítékot, amikor közlik: szülés ennyi, császár ennyi,vagy amikor behív a magánrendelésre 2 hetente
08.07.: ebben igazat adok, így van valóban.
én csak azt tartom nagyon ronda dolognak ha valaki magándokihoz ragaszkodik de amikor fizetni kell arra meg puffog. Amit az ember nem tehet meg, ne tegye. Volt itt valaki aki írt egy kérdésben hogy ő mindenképp ragaszkodik a magándokijához de nem akar neki fizetni a szülésért és tanácsot kért hogy mit tehet ezügyben? Na az ilyen veri ki nálam a biztosítékot!
Ha valamit akarok de nem engedhetem meg magamnak akkor egyszerűen le kell hogy mondjak róla, ez az élet minden részén így van sajnos. Nem szép dolog azon gondolkodni hogy hogyan lehet kibújni a fizetség alól, ha már igénybe veszem a szolgáltatásait.
Mellesleg én megkérdeztem a dokimat hogy mennyit szoktak adni neki szülésért, és azt mondta hogy általában a rendelés 10-szeresét. Magyarán egy százast. Nem vagyunk eleresztve, a százast megspóroltuk, nem zsebből húztuk ki.
Éjjel egykor folyt el a vizem, jött, poénkodott, csinálta amit kellett, nagyszerű közös élményként maradt meg a szülés. És plusz adalék: ha ő nincs ott, császároztak volna!
120.000-et kapott tőlünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!