Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha a magán dokimnál 8000 egy...

Ha a magán dokimnál 8000 egy alkalom, akkor "ciki" ha sima szülésért csak 50000 ft adok?

Figyelt kérdés
2010. szept. 22. 20:49
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
50%
10.36-oska vagy 10.40-eske? Hogy szólítsalak? Mivel a nevedet nem tudom. Te teljesen félreérted amit írtam eddig. De nem baj, van akinek lassú a felfogása. Mindegy. Ha a tv foglalkozik ezzel a kérdéssel, hogy ,,kérhet,, vagy nem kérhet pénzt, és fel is jelentették a dokit, akkor gondolom nem csak vita téma, hanem törvénybe meg van fogalmazva. Főleg, hogy a nő aki feljelentette, az meg is nyerte a pert. Szóval ennyit erről. Jobban jársz, ha egy kicsit utána jársz dolgoknak, és csak utána írsz hülyeségeket. Én direkt nem kérdeztem eddig meg a dokit és nem is fogom. Adok neki majd annyit, amennyit amennyit jónak látok, ha megérdemli. Ha meg nem érdemli meg, nem kap semmit. Én így vagyok vele. Na meg még sokan mások is, rajtad kívül.
2010. szept. 28. 12:54
 22/30 anonim ***** válasza:

Mi az hogy hogy szólítsál? Mondjuk kicsinyítő képző nélkül, ahogy itt mindenki mindenkit, akik tudnak viselkedni egymással!

A lassú felfogással kapcsolatos sértegetéseidet is meghagyhatod másnak.

Amúgy mondom, meddő vita. Nem fogsz meggyőzni és én sem téged ezért nem is próbálkozom, ezért írtam hogy ha nem akarsz fizetni, ne tedd. Nem kell megkérdezni a dokidat, ne tedd! Valóban nem mindenki teszi...

2010. szept. 28. 16:40
 23/30 anonim ***** válasza:
csak úgy megsúgom, hogy NEM MEDDŐ VITA! De ezen nem fogok veled vitatkozni. A lényeg a lényeg, hogy nincs joguk kikérni a szülés árát. Nézz csak utána és rájössz magadtól is. Amúgy egyáltalán nem sértegettelek. Ha megtettem volna, hidd el nem ilyeneket írtam volna! Nem ismersz. Ja, és amúgy megtanultam viselkedni. Nem úgy, mint egyesek. Némely ember nincs tisztába dolgokkal, csak írja a sok hülye sületlenségeket, hogy másokat félrevezessen.Elöbb meg kellene győzödni bizonyos dolgok igazáról.
2010. szept. 28. 19:01
 24/30 anonim ***** válasza:

Az a baj,az orvosok megszokták, hogy a pácienseik tömik őket pénnzel, a pofátlanabbja el is várja

Nálam az veri ki a biztosítékot, amikor közlik: szülés ennyi, császár ennyi,vagy amikor behív a magánrendelésre 2 hetente

2010. szept. 28. 19:29
 25/30 anonim ***** válasza:
A 19.01-es válaszolónak írom:még véletlenül SEM kötelessége bejönni azért,mert én a magánrendelésére megyek és ott fizetek neki!Az annak az ára.(Ha maszek fogorvoshoz mész ott is kell fizetned,nem?Ha nem akarsz,menj az sztk-ba,ott is betömik,kihúzzák stb.)Nem vagy köteles felfogadni a szülésed levezetésére,ettől függetlenül fizetned kell,amikor mész hozzá a havi vizsgálatokra(de ha nem akarsz fizetős helyre járni,ott az sztk).Tehát a szüléslevezetés PLUSZ pénz,mivel PLUSZ szolgáltatást igényelsz(éjszaka hétvégén,vagy ünnepnap is álljon a rendelkezésedre,ha akkor indul be a szülésed).Te EZT fizeted meg neki.De lehet szülni az ügyeletesnél is.2 gyerekes anyuka
2010. szept. 29. 14:03
 26/30 anonim ***** válasza:
És még annyit,hogy nyugodtan lehet fix tarifája,én meg eldöntöm,hogy az nekem megéri,avagy sem(illetve ki tudom-e fizetni,avagy sem).A magánrendelőben is fix a tarifája.Ha sok,másik orvoshoz megyek.Ennyi.
2010. szept. 29. 14:05
 27/30 anonim ***** válasza:
Na igen, ez az amit már előttem is leírtak többek is. Plusz szolgáltatásról van szó, ezt fizetjük meg a szülés levezetéséért. Nem tudom miért nehéz ezt megérteni, már páran elmagyarázták..
2010. szept. 29. 15:30
 28/30 anonim ***** válasza:
14.03-asnak üzenem, hogy én nem azon vagyok felháborodva, hogy a magánrendelésre ha megyek ki kell fizetnem a 10.000-t. 3-4 hetente járok és minden alkalommal kifizetem a 10.000.ft.-ot. Én azon vagyok ki akadva, hogy néhány orvos előre kikéri magának, hogy nála ennyi meg annyi egy szülés, amit nem tehet meg, még ha a fogadott orvosom, akkor sem. Ezt nem értik meg néhányan! De itt van egy részlet: ,,...a várandós nőktöl előre pénzt kérni a szülés levezetéséért büntetőjogi kategória...,! Ezt nem én találtam ki. Sokan nincsenek tisztába dolgokkal sajnos és csak írják a sok sületlenségeket., de ezt már leírtam egyszer. Én nem azt mondtam, hogy nem fogok adni egy forintot sem a fogadott orvosomnak, hanem azt, hogy annyit fogok adni majd amennyit megérdemel, de 50.000.-tól többet nem fogok, pedig megtehetném. A többit inkább a gyerekemre költöm.
2010. szept. 30. 08:07
 29/30 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Még annyit, hogy a magánrendelőbe lehet fix tarifája, de máshol nem!
2010. szept. 30. 08:08
 30/30 anonim ***** válasza:

08.07.: ebben igazat adok, így van valóban.

én csak azt tartom nagyon ronda dolognak ha valaki magándokihoz ragaszkodik de amikor fizetni kell arra meg puffog. Amit az ember nem tehet meg, ne tegye. Volt itt valaki aki írt egy kérdésben hogy ő mindenképp ragaszkodik a magándokijához de nem akar neki fizetni a szülésért és tanácsot kért hogy mit tehet ezügyben? Na az ilyen veri ki nálam a biztosítékot!

Ha valamit akarok de nem engedhetem meg magamnak akkor egyszerűen le kell hogy mondjak róla, ez az élet minden részén így van sajnos. Nem szép dolog azon gondolkodni hogy hogyan lehet kibújni a fizetség alól, ha már igénybe veszem a szolgáltatásait.

Mellesleg én megkérdeztem a dokimat hogy mennyit szoktak adni neki szülésért, és azt mondta hogy általában a rendelés 10-szeresét. Magyarán egy százast. Nem vagyunk eleresztve, a százast megspóroltuk, nem zsebből húztuk ki.

Éjjel egykor folyt el a vizem, jött, poénkodott, csinálta amit kellett, nagyszerű közös élményként maradt meg a szülés. És plusz adalék: ha ő nincs ott, császároztak volna!

120.000-et kapott tőlünk.

2010. szept. 30. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!