Mi volt a legnehezebb része a szülésnél Neked?
Persze magán a szulesen, fájdalmon kívül.
Nekem az, hogy senki nem hitte el mennyire szétszakadok, hazakuldtek a kórházból, mert a ctg semmit nem mutatott. Utána az sztkban mondta a doki, miután elkezdtem tagulni, hogy szerinte hajnalban itt már baba lesz, menjek vissza a kórházba. Hát a kórházban majdhogynem lecsesztek, hogy minek mentem az sztk-ba nst-re,ha ők reggel megnéztek. Tovább tágult a mehszaj , de fájás ,,nincs". Azt mondták indítani kell majd, végül 2 óra múlva teljesen magától kibújt a kislányom, de biztos csak jósló fajasok voltak, mert nem úgy fajtam ahogy a nagykonyvben meg van írva .
Kétségbeejtő volt a gondolat, mikor visszemtunk a kórházba, hogy lehet, hogy megint haza küldenek
Nekem mondjuk sem a dokival, sem a szülésznővel nem volt gondom, nagyon jókat fogtam ki. A vajúdás volt mondjuk borzasztó, én is kaptam oxit, mert a fájások már nagyon intenzívek voltak, viszont nem tágultam. Gátmetszést is végeztek, mert elég nagy babám lett, de ezt nem tartom még mindig negatívumnak.
Ami utána volt a gyerekágyas osztályon, na az iszonyú volt, de az végülis nem a szülés élményemet rontotta. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!