Kismamik! Hogy fogják hívni babátokat? : )
Figyelt kérdés
2010. szept. 21. 21:35
51/86 anonim válasza:
Mi kislánynak gondoljuk a pocaklakót, Olívia lesz. Ha kisfiú, akkor az lesz a nagy feladat, hogy frankó nevet találjunk neki!
52/86 anonim válasza:
Nekünk már van egy Hanna Fannink és ha lányunk lesz az Zsófia Villő lesz ha lányunk akkor Erik Bálint v Balázs lesz.:)Tényleg nagyon szépek ezek a nevek egyébként.
53/86 anonim válasza:
Nekünk van egy Annamáriánk,egy Szidóniánk és most egy 8 hetes kisfiunk Hunor-Attila.
54/86 anonim válasza:
Ha lány akkor Szonja, ha fiú József Sándor
55/86 anonim válasza:
Sziasztok!
Major Luca vagy Maja!
Major Ádám vagy László(apukája után)!
Szerintetek?
Őszinte leszek olyan nehéz ehhez a vezetéknévhez nevet választani és olyat ami az apukájának is tetszik!
Mindenki nagyon szép nevet választott!
56/86 anonim válasza:
Barátnőmnek ma született meg a pici! Egész végig Dórát vártak, de Dávid lett belőle! :-)
57/86 anonim válasza:
Az én lányom Kitti.A testvére Hanna vagy Bálint lesz.
58/86 anonim válasza:
az én babám Hanna Szófia.9 hetes:)
59/86 anonim válasza:
Nekem leánykám lesz állÍtólag(3 doki is azt mondta), és Abigél-Iringó vagy Abigél-Hajnalka lesz (Hajnalka az apukájának tetszik, de ha elválunk mire megszületik, akkor marad az Iringó), de ha mégis fiúcska lenne belőle akkor Gergő-Konrád lesz a neve :)
60/86 anonim válasza:
a Major Maja az nagyon gáz a többi okés!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!