Dr. Kisfalvi Istvánnál mennyit kell fizetni a
szülésért? Szüléskor kell odaadni, vagy a 6 hetes
kontrollon?
31/40 A kérdező kommentje:
Ja, pihenni próbálok, de sokszor pont akkor jön valaki, amikor lefeküdnék. Az éjszakák nehezek, nappal nem olyan vészes (most már).
Örülök,hogy jól vagytok!De ha tudsz pihengessél is!Ne legyél elkeseredve,bíztos nem veled volt problémája,csak neki se lehet egyszerü az élte:-)Mi most megyünk 27-én hozzá,akkor méri le a babát 32-hetes uh.Mostanában elég sokat keményedik a hasam,nem sokat tudok pihenni,mindig van mit csinálni ithon:)még nem pakoltam össze a cuccokat a korházba,valahogy nem visz rá az erőm.pedig már nagyon várom:)a picúrt:)legyetek jók,ha tudsz irj.andi
2009. ápr. 21. 15:34
33/40 A kérdező kommentje:
Én sem tudtam rávenni magam a bőrönd összerakására. Aztán a szülés előtti szombaton elég sűrűn jártam nagywc-re, amitől megrémültem, mert tudtam, hogy az jelentheti a szülés közeledtét. Vasárnap gyorsan kimostam az összes gyerekholmit, meg bepakoltam a táskába. Még épp időben. :-) Szerintem te is fogod érezni, ha már nem halogathatod tovább. :-)
34/40 A kérdező kommentje:
Szia! Egyben vagy még? Mekkorára becsülte a doki a babádat? Holnap megyek 6 hetesre, nem várom túlzottan. Vettem Merci csokit, abba fogom becsúsztatni a borítékot. A 6 hetesen is ki kell fizetni a 8000,-Ft-t a vizsgálatért? Férjem nem engedi, hogy 80-at tegyek a borítékba, azt mondja, hogy 70eFt+a vizitdíj, amit borítékon kívül adok. Nagyon szar ez, mert alig van pénzünk, viszont szeretnék még nála szülni. Az utolsó 3 hétben elég sok dolga volt velem, erre férjem azt mondja, hogy előtte fizettem eleget ahhoz, hogy az a 3 hét beleférjen. Igaza van, csak a mai világban sajna a pénz beszél. Eszter
Szia!igen egyben vagyok még,holnap töltöm a 35-hetet!és már nagyon parázok!sajnos nekünk sincs pénzünk,mert a párom 1 hó nem dolgozik,nincsen munka!szeríntem teljesen igaza van a férjednek!még 70 is rengeteg.akikkel beszéltem és nála szülnek (tek) 50-nél ntöbbet senki sem adott,és mégis normálisan bánt velük! nem egy pénzéhes doki!szerintem jól gondold meg az összeget!!inkább költsd másra,meg kapott szépen a 9 hó alatt!a barátnöm 35 adott neki,és tök normális volt utánna is!attól még szülhetsz nála máskor is!!azt nem tudom,hogy kell e fizetni most hogy mész!!Irjál hogy mi volt!üdv.andi
2009. máj. 14. 11:26
ja,és a 32-héten mondta hogy kb 2kg most!
2009. máj. 14. 11:27
37/40 A kérdező kommentje:
Hali!
Na nem kényeztettem el a dokit, végül én is 50eFt-t adtam, meg 5eFt-t a Csillának. Ja, és mindketten kaptak egy kis doboz Mercit, mellé köszönőkártyát, abba tettem a pénzt. Megvizsgált, megnyomkodta a hasam, meg a hegem, megnézte a méhszájat. Minden ok, csak a hüvelyfalam süllyedt le egy kicsit, azt mondta, az semmi, csak intim tornát csináljak, hogy később ne legyen probléma. Írt gyógyszert, aztán kész. Amikor odaértünk, Csilla rögtön megnézte a babót, aztán a vizsgálat után is kijött velem, meg a dokit is kihívta, hogy nézze meg. A recepciós csaj tök rendes volt, mert az egyik rendelő üres volt, felajánlotta, hogy menjek be szoptatni. Éltem is a lehetőséggel, mert nagyon hideg volt kint, a kocsiban nem lett volna egy élmény. 6 hónap múlva (illetve a szüléstől számítva 6 hónap, tehát október elején) kell menni rákszűrésre.
Eszter
Szia!Örülök,hogy minden rendben volt!! Hát igen ,nem kell elkényesztetni a dokit:-)biztos nem áll ugy anyagilag mint mi!!!nekem még 4 hét van hátra,de egyre jobban nyügös feszült,és ideges vagyok.reménykedem hátha gyorsan túlleszek rajta!üdv.
2009. máj. 18. 07:41
39/40 A kérdező kommentje:
Ne félj, biztos hamar túl leszel. Természetesen szülsz, vagy te is császárral (a tervek szerint)? Nem szeretnélek riogatni, de a családban az összes lány 2 héttel előbb érkezett (Csenge is, bár ő a köldökzsinór miatt). A lányok szeretnek sietni, úgyhogy készülj úgy, hogy 2 hét múlva készen álljatok a fogadására, abból baj nem lehet. És pihemj sokat, utána nem lesz lehetőséged. :-) Na jó, nem riogatlak tovább. :-) Eszter
40/40 A kérdező kommentje:
Ha gondolod, privát is levelezhetünk, akkor képet is tudok Csengéről küldeni, meg majd te is a picurról. eszter_gara@yahoo.es
Kapcsolódó kérdések: