Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Dr. Kisfalvi Istvánnál mennyit...

Dr. Kisfalvi Istvánnál mennyit kell fizetni a szülésért? Szüléskor kell odaadni, vagy a 6 hetes kontrollon?

Figyelt kérdés
2008. dec. 20. 11:34
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
Ja, pihenni próbálok, de sokszor pont akkor jön valaki, amikor lefeküdnék. Az éjszakák nehezek, nappal nem olyan vészes (most már).
2009. ápr. 20. 12:40
 32/40 anonim ***** válasza:
Örülök,hogy jól vagytok!De ha tudsz pihengessél is!Ne legyél elkeseredve,bíztos nem veled volt problémája,csak neki se lehet egyszerü az élte:-)Mi most megyünk 27-én hozzá,akkor méri le a babát 32-hetes uh.Mostanában elég sokat keményedik a hasam,nem sokat tudok pihenni,mindig van mit csinálni ithon:)még nem pakoltam össze a cuccokat a korházba,valahogy nem visz rá az erőm.pedig már nagyon várom:)a picúrt:)legyetek jók,ha tudsz irj.andi
2009. ápr. 21. 15:34
 33/40 A kérdező kommentje:
Én sem tudtam rávenni magam a bőrönd összerakására. Aztán a szülés előtti szombaton elég sűrűn jártam nagywc-re, amitől megrémültem, mert tudtam, hogy az jelentheti a szülés közeledtét. Vasárnap gyorsan kimostam az összes gyerekholmit, meg bepakoltam a táskába. Még épp időben. :-) Szerintem te is fogod érezni, ha már nem halogathatod tovább. :-)
2009. ápr. 21. 19:56
 34/40 A kérdező kommentje:
Szia! Egyben vagy még? Mekkorára becsülte a doki a babádat? Holnap megyek 6 hetesre, nem várom túlzottan. Vettem Merci csokit, abba fogom becsúsztatni a borítékot. A 6 hetesen is ki kell fizetni a 8000,-Ft-t a vizsgálatért? Férjem nem engedi, hogy 80-at tegyek a borítékba, azt mondja, hogy 70eFt+a vizitdíj, amit borítékon kívül adok. Nagyon szar ez, mert alig van pénzünk, viszont szeretnék még nála szülni. Az utolsó 3 hétben elég sok dolga volt velem, erre férjem azt mondja, hogy előtte fizettem eleget ahhoz, hogy az a 3 hét beleférjen. Igaza van, csak a mai világban sajna a pénz beszél. Eszter
2009. máj. 13. 11:23
 35/40 anonim ***** válasza:
Szia!igen egyben vagyok még,holnap töltöm a 35-hetet!és már nagyon parázok!sajnos nekünk sincs pénzünk,mert a párom 1 hó nem dolgozik,nincsen munka!szeríntem teljesen igaza van a férjednek!még 70 is rengeteg.akikkel beszéltem és nála szülnek (tek) 50-nél ntöbbet senki sem adott,és mégis normálisan bánt velük! nem egy pénzéhes doki!szerintem jól gondold meg az összeget!!inkább költsd másra,meg kapott szépen a 9 hó alatt!a barátnöm 35 adott neki,és tök normális volt utánna is!attól még szülhetsz nála máskor is!!azt nem tudom,hogy kell e fizetni most hogy mész!!Irjál hogy mi volt!üdv.andi
2009. máj. 14. 11:26
 36/40 anonim ***** válasza:
ja,és a 32-héten mondta hogy kb 2kg most!
2009. máj. 14. 11:27
 37/40 A kérdező kommentje:

Hali!

Na nem kényeztettem el a dokit, végül én is 50eFt-t adtam, meg 5eFt-t a Csillának. Ja, és mindketten kaptak egy kis doboz Mercit, mellé köszönőkártyát, abba tettem a pénzt. Megvizsgált, megnyomkodta a hasam, meg a hegem, megnézte a méhszájat. Minden ok, csak a hüvelyfalam süllyedt le egy kicsit, azt mondta, az semmi, csak intim tornát csináljak, hogy később ne legyen probléma. Írt gyógyszert, aztán kész. Amikor odaértünk, Csilla rögtön megnézte a babót, aztán a vizsgálat után is kijött velem, meg a dokit is kihívta, hogy nézze meg. A recepciós csaj tök rendes volt, mert az egyik rendelő üres volt, felajánlotta, hogy menjek be szoptatni. Éltem is a lehetőséggel, mert nagyon hideg volt kint, a kocsiban nem lett volna egy élmény. 6 hónap múlva (illetve a szüléstől számítva 6 hónap, tehát október elején) kell menni rákszűrésre.

Eszter

2009. máj. 15. 12:51
 38/40 anonim ***** válasza:
Szia!Örülök,hogy minden rendben volt!! Hát igen ,nem kell elkényesztetni a dokit:-)biztos nem áll ugy anyagilag mint mi!!!nekem még 4 hét van hátra,de egyre jobban nyügös feszült,és ideges vagyok.reménykedem hátha gyorsan túlleszek rajta!üdv.
2009. máj. 18. 07:41
 39/40 A kérdező kommentje:
Ne félj, biztos hamar túl leszel. Természetesen szülsz, vagy te is császárral (a tervek szerint)? Nem szeretnélek riogatni, de a családban az összes lány 2 héttel előbb érkezett (Csenge is, bár ő a köldökzsinór miatt). A lányok szeretnek sietni, úgyhogy készülj úgy, hogy 2 hét múlva készen álljatok a fogadására, abból baj nem lehet. És pihemj sokat, utána nem lesz lehetőséged. :-) Na jó, nem riogatlak tovább. :-) Eszter
2009. máj. 18. 14:08
 40/40 A kérdező kommentje:
Ha gondolod, privát is levelezhetünk, akkor képet is tudok Csengéről küldeni, meg majd te is a picurról. eszter_gara@yahoo.es
2009. máj. 18. 14:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!