Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Dr. Kisfalvi Istvánnál mennyit...

Dr. Kisfalvi Istvánnál mennyit kell fizetni a szülésért? Szüléskor kell odaadni, vagy a 6 hetes kontrollon?

Figyelt kérdés
2008. dec. 20. 11:34
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
Szia!! Én is Kisfalvihoz járok "imádom"én juniusban fogok nála szülni.Barátnöm is nála szült másfél hónapja.És nem mondott árat,csak annyit hogy amennyit gondolunk.Mennyi idös vagy? Te megvagy vele elégedve?? 14-heteske
2008. dec. 20. 12:39
 2/40 anonim ***** válasza:
megint én vagyok! 6-hetes kontrolon adta neki oda!!
2008. dec. 20. 12:39
 3/40 A kérdező kommentje:
22hetes+5napos vagyok. Én is imádom, nagyon helyes, és nagyon emberi. Nagyon szerencsések vagyunk, azt hiszem. :-) És Csilla, az asszisztens is nagyon aranyos. Ápr.20-ra vagyok kiírva.
2008. dec. 20. 13:46
 4/40 anonim ***** válasza:
Első vagyok!Igen mindketten azok,örülök hogy ilyen jó orvosra találtam:Nem kérdezted meg töle,hogy mennyiért válalja a szülést?Szerintem nem fog árat mondani.Nem egy pénzéhes doki.Nagyon lelkiismeretes.Neked megmondta már hogy kisfiú vagy kislány lessz?Ha igen hányadik héten?Nekem még nem.
2008. dec. 20. 14:04
 5/40 A kérdező kommentje:

Még nem kérdeztem meg, majd március körül megérdeklődöm. Valakitől azt hallottam, hogy egy sima vizit 10x-se a szülés, tehát akkor 80e?

Még nem tudta megmondani, mindig a kis popóját mutatja. :-)

2008. dec. 21. 10:42
 6/40 anonim ***** válasza:
Rengeteg,annyit bíztos nem fogok tudni adni.Kizárt dolog.Kell a babának is.
2008. dec. 21. 14:04
 7/40 A kérdező kommentje:
Hááát, mi is építkezés után vagyunk, május elején kapjuk a bankból a visszatartott részt, de abból már apósomnak tartozunk, én sem tudom, mi lesz. A lényeg, hogy egészséges legyen a pici, az anyagiak majd kialakulnak. :-)
2008. dec. 22. 09:51
 8/40 anonim ***** válasza:
Szioka! beszéltél vele,ogy mennyiér válalja a szülést?Vagy sikerült mást is megtudni?
2009. jan. 12. 08:07
 9/40 A kérdező kommentje:
Nem tudtam meg semmi újat. Nem hajlandó megmutatni, hogy van -e valami a lába között. :-) Még nem kérdeztem, várok vele. :-)
2009. jan. 13. 11:03
 10/40 anonim ***** válasza:
Szia!Én csak annyit kérdeztem,hogy szeretnék nála szülni,és hogy el e válalja! mondta igen:-)) majd hamarosan megmutatja a szülöszobát a korházban.
2009. jan. 14. 12:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!