Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Dr. Kisfalvi Istvánnál mennyit...

Dr. Kisfalvi Istvánnál mennyit kell fizetni a szülésért? Szüléskor kell odaadni, vagy a 6 hetes kontrollon?

Figyelt kérdés
2008. dec. 20. 11:34
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
Jaaa, az, hogy hozzájárok, nem teszi egyértelművé, hogy nála szülök? Amikor arról volt szó, hogy a szemem miatt császár lesz, E/1. személyben beszélt, hogy mikor fogja megcsinálni. Akkor azért én is tisztázom vele, hogy őt szeretném. Nem tudom, ha császár, akkor nem is érdemes szülésznőt választani. Vagy attól még ott van a szülésznő?
2009. jan. 15. 09:50
 12/40 anonim ***** válasza:
Szia! Azt mondják érdemes szülésznöt választani!De még azt is fizetni???? Mindig van ügyeletes szülésznö bent,hátha kifogjuk és jó lesz.császárnál szerintem nem kell,ott csak a doki dolgozik!!!
2009. jan. 20. 08:48
 13/40 anonim ***** válasza:
ui:Én azért rákérdeztem!Tudod a biztonság kedvéért!
2009. jan. 20. 08:49
 14/40 A kérdező kommentje:

Szia!

Képzeld, múlt héten végre megmutatta magát, pici lány. Te hogy vagy?

2009. febr. 4. 12:13
 15/40 anonim ***** válasza:
Szia!De jó nektek! Gratulálok!Ma voltam szülö szoba látogatáson!tetszik minden odabent!Elég kellemes kulturált hely:-)Dokika elmagyarázott mindent! Köszönöm jól vagyunk,már a 21 hétben vagyok,de még nem tudni a nemét,szégyenlös:-)Te voltál már 4D-én?Ha igen hol?Még egy kérdés,ha nem gond.Szülésznöt fogadsz?Megkérdeztem a dokit,azt mondta 30000-ft a tarifájuk,nem semmi,és meggondolandó.irj.köszi
2009. febr. 5. 12:23
 16/40 A kérdező kommentje:

Szia!

27-én megyek 4D-re a dokihoz. Még nem választottam szülésznőt, mert egyenlőre császárnál tartok. Majd a 36. héten kell megint szemészhez menni. Ha ő engedi a természetes szülést, akkor lehet, hogy választok, bár 30.000,-ért nem vagyok benne biztos. Elég húzós. Többen voltatok szülőszoba látogatáson, vagy csak Te? Jársz valamilyen kismamatornára? Én elvileg 16-tól leszek otthon, majd utána szeretnék valahova elmenni. Addig nem tudok, mert minden napközben van.

2009. febr. 5. 12:57
 17/40 anonim ***** válasza:
Csak mi voltunk,a párommal:)Én nem járok semmilyen tornára!Attól nem lesz könnyebb a szülés!Ez genetika,kinek gyorsabb,kinek nem.Ö csinálja a 4d-is? Hol pontosan?szerinted 25-hetes korban már ellehet menni?
2009. febr. 5. 16:50
 18/40 A kérdező kommentje:
Ugyanott csinálja, mint a normálisat. 2 hetente pénteken, időpontot kell kérni vagy személyesen, vagy a 336-1111-es telefonszámon. A 20-31. hét között ajánlott, de ő csinált már 38, meg 14 hetesnek is. Én kicsit eltaktikáztam, így a 32. hét végén fogok menni, de így jártam. Barátnőm máshol volt, a 31. héten. Azt mondta, hogy születéskor teljesen az a pofi nézett rá vissza, mint amit a 4D-n látott. Mindenki azt mondja, hogy nagyon nagy élmény, nem szabad kihagyni. :-)
2009. febr. 6. 10:47
 19/40 anonim ***** válasza:
Szia! Hogy vagytok?Én ma vagyok 24-hetes.Hétfön megyünk a dokihoz,remélem már megtudja mondani a nemét:)Pénteken meg 4D-re,alig várom már? Nagy pocid van? Jól birod? Neked már nincs sok hátra,ugyi?Üdv.
2009. febr. 27. 11:11
 20/40 A kérdező kommentje:

Szia! Hát már nincs sok, vasárnap töltöm a 34. hetet. Ha marad a jelenlegi állás, tehát császár lesz, és nem indul be magától, akkor ápr.16-án kell befeküdnöm, 17-én, apucikája szülinapján fog megszületni. :-) Mi ma voltunk szülőszoba látogatáson, nekem is tetszenek a körülmények.

Hát elég jól bírom, alíg híztam (7,5 kg), de az ülés már nem jó, meg néha fáj a hasam alja. Pedig ott semmi nincs, csak a medence. Nem tudom, mit nyomhat olyankor.

1 hete voltunk 4D-n, képzeld, semmit nem mutatott meg. Arccal lefelé volt (a hátamat nézte), nem akart megfordulni, és még a lábikója is keresztben volt. 11.000,-Ft-t fizettünk a semmire.

Na, hétfőn megmutatta az intim szféráját? Ha ennyire szégyenlős, akkor lány lesz, legalábbis nálam bejött. Nekem is csak a 28. héten mutatta meg. :-) Hova mentek 4D-re? Vagy ha este fogod olvasni, akkor hol voltatok 4D-n? Milyen volt? Mutatott magából valamit?

A szülésznőt már tőled tudom, úgyhogy az 1 ágyas szobát kérdeztem, az 10.000,-Ft/nap. Oda bárki bármikor bemehet hozzád. A sima szoba 5 ágyas, nem mehet be senki, a babát üvegfalon keresztül láthatja a család. Nem tudom, jó lenne az 1 ágyas, viszont a többágyasban jobban telik az idő, van kivel beszélgetni. Persze, ha olyanok a szobatársaid. Majd még átgondolom.

2009. márc. 6. 11:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!