Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Dr. Kisfalvi Istvánnál mennyit...

Dr. Kisfalvi Istvánnál mennyit kell fizetni a szülésért? Szüléskor kell odaadni, vagy a 6 hetes kontrollon?

Figyelt kérdés
2008. dec. 20. 11:34
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
Szia!Kicsit elvagyok szomorodna,mert még mindig nem 100%hogy kislány,csak 80%mondták:-)Itt voltunk az ablak a pocakra studioban,nekem is állandóan mozgott,ráadásúl a keze mindig a feje elött volt.ja és 15.percig tartott,pedig még egyszer elakarok menni.jók legyetek:-)üdv,
2009. márc. 7. 18:57
 22/40 A kérdező kommentje:
Szia! Hogy vagy(tok)? Mi már 2 külön emberke vagyunk. A picilány nem várta meg a 17.-ét, 2-án 6:10-kor 2950g-mal, 54cm-rel berobogott addigi szürke hétköznapjainkba. A nyakára volt tekeredve a köldökzsinór, meg a szemem miatt is, császár lett. 1,5 hete itthon vagyunk, kezdünk összeszokni, csak az éjszakák nehezek. Ő aludna, de mivel picike, időnként fel kell keltenem enni. Nem is írok többet, mindjárt keltenem kell, aztán picit alszom.
2009. ápr. 15. 23:13
 23/40 A kérdező kommentje:
Ja, légyszi kérdezd meg barátnődet, hogy Csillának is pénzt kell adni, vagy valami csoki elég? Máj.14-én megyek a 6 hetesre. Nem tudom mennyit adjak. Ha a vizitdíj 10szerese, akkor 80e, de barátnőm szerint 60e is elég. Velem rendes volt, a picire mondjuk nem volt kíváncsi a varratszedéskor, meg férjemnek sem köszönt oda, amit kicsit furcsállottam, és picit rosszul is esett. De mondom, velem végig rendes volt.
2009. ápr. 15. 23:16
 24/40 anonim ***** válasza:
Szia! nagyon gratulálok nektek,és jó egészséget kívánok mindjáatoknak!nekünk is kislány lesz 100%mostmár,én is közeledek a szüléshez 31 hetes vagyok!csillának szerintem nem kell adni semmit,ö nincs ott,nem??De megkérdezem majd! milyenek a kórházban a növérek csecsemösök,segítenek?hát a ami válságban szeríntem nem mindenkinek röpködnek a tízezresek..meg kell gondolni.ha van egy pici idöd irj!szép babázást neked!
2009. ápr. 16. 06:55
 25/40 anonim ***** válasza:
Ja,a 6 hetesen,szeríntem elég ha viszel neki valami kis csomagot,bonbon,kévé ilyesmi..bőven elég!
2009. ápr. 16. 06:57
 26/40 A kérdező kommentje:

Szia!

Hát nagyon vegyesek. Az örzőben (császár után 1 napot ott voltam) mindenki nagyon aranyos volt. Az osztályon a csecsemősöknél 3 normálissal találkoztam, vannak átlagosak és extra bunkók is. A 3 nap alatt mindegyik típushoz volt "szerencsém". A gyermekágyas nővérek is vegyesek. Amikor hazajöttem, aznap volt egy nagyon lelkiismeretes csecsemős nővér, az tényleg nagyon rendes volt. Kár, hogy nem az ilyen van többségben. Péntek du lekerültem az osztályra, és csak szombaton mutatták meg, hogy hogy is kell cicire rakni, meg ösztökélni, hogy szopizzon.

Hogy fogják hívni a picilányt?

2009. ápr. 16. 22:14
 27/40 anonim ***** válasza:
Szia! Akkor elkeserítő:-(és mindent kérdezni kell tölük vagy megmutatnak mindent maguktól?Pl:pelenkázás,köldökápolás stb...? Denisszának fogják hívni a tökmagot.Már várom én is hogy babázhassak.És a doki hányszor látogatott meg?Még bent voltatok?üdv.andi
2009. ápr. 17. 10:00
 28/40 A kérdező kommentje:
Aki utolsó nap volt, az magától megmutatott mindent, még a mérleg használatát is. Volt még egy, aki megmutatta, csak nem volt olyan szívélyes. Nekem nem mutatták meg először a mérleget, a pelusozást meg a köldökápolást 1x mutatták, utána old meg. Én az egyik szobatársamtól kértem segítséget az első pelusozásnál. 4 különböző csecsemős, 4 különbözőféleképpen mondta el a dolgokat. Ha egy kicsit még bent maradok, egészen kiokosodtam volna. :-) Hát a doki, a műtét napján feljött, de pont akkor kaptam meg a tökmagot, ismerkedtünk, úgyhogy csak megkérdezte, hogy minden ok -e, aztán elment. Pénteken du, amikor mentem le az osztályra, a liftnél összefutottunk, mondott pár dolgot (6 hétig csak zuhanyozás, semmi házasélet, a vérzés hol erősebb hol gyengébb lesz, hol meg abszolút nem, 6 hétig összevissza). Mondta, hogy hétfőtől konferencián lesz, majd a varratszedésen találkozunk. Ennyi volt. A szobatársaimhoz bejött az orvosuk, akinek nem tudott bejönni, attól telefonon érdeklődött, nekem semmi. Nem tudom, hogy valamivel megsértettem, vagy ő ilyen. A szülésig tart az ő része, utána már nem érdekes. Majd nálad kiderül, kiváncsi leszek, hogy mennyire lesz érdeklődő.
2009. ápr. 17. 12:09
 29/40 anonim ***** válasza:
Nem semmi!!Pedig csak jókat hallodtam róla:)el nem tudom képzelni róla,pedig olyan kis normális,meg főleg kedves.A barátnömhöz bement minden nap,hogy van stb...hát erre én is kíváncsi leszek:)hogy nálam hogyan fog produkálni.mindenesetre,azért még bízok benne.kislányodat hogy hívják.azt hiszem még nem kérdeztem?veled van a baba a korházba mindig?pihenni tudsz azért? üdv nektek!andi
2009. ápr. 17. 12:29
 30/40 A kérdező kommentje:

Csenge a picuri. Veled van, de éjjel beviheted a csecsemősökhöz. Szerintem be is fogod. Én mondtam, hogy nem fogom bevinni, de amikor ott voltam, már máshogy láttam a helyzetet. Használd ki azt a pár napot, amíg bent éjjel alhatsz, otthon úgysem fogsz egy ideig. :-)

Nem tudom, akkor valószínűleg én sértettem meg valamivel. Anyu is néha okoskodott, lehet, hogy az sem tetszett neki. Na mindegy, majd legközelebb máshogy lesz. :-) Eszter

2009. ápr. 19. 10:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!