Lehet be vinni cumisüveget, cumit a babának?
Utolsó előtti vagyok, az utolsónak írom:
Igen, már van egy lányom, császároztak, 8 nap alatt indult be a tejem, ez után 8 hónapig csak anyatejes volt a gyerekem. Én láttam, milyen amikor éhezik, és a kórház, ami bababarát ezt hagyja. Szerencsére volt egy jófej lány a szobában, akinek sok teje volt, és fejt le a lányomnak, és a gyerekorvossal egyeztetve megfelelő tápszert is találtunk, így besárgulás helyett volt egy jól lakott, elégedett babám, aki utána anyatejes lett.
Örülök kedves szuperanyuci, hogy látatlanban is ismersz minden élethelyzetet.
De miért hiszitek azt,hogy a bababarát kórházban éheztetik a gyereket??
Én bababarát kórházban voltam,és szerencsére nekem elég hamar beindult a tejem,de a szomszédomnak nem,így két alkalommal kapott tápszert a babája,amíg be nem indult a teje.
Ismétlem bababarát kórház volt.
Hát igen,a cukros víz engem is elborzaszt!!! pff
Na meg amikor a pár hetes babának nyomják befele a szintén agyoncukrozott teát...!
Utolsó vagyok.
Egyszer be kellett menni a 3 hónapos babámmal sajnos a kórházba,és kérdezték adok-e neki teát?Mondom nem.Erre ő:Hát megértem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!