A szülés melyik része fájt legjobban?
Figyelt kérdés
Én úgy gondoltam a vajúdás lesz a legfájdalmasabb, de nekem az bírható volt, igazából csak az utolsó 1 órája volt igazán kemény. Viszont a kitolás borzasztó volt, sokan mondják, hogy a vajúdás után meg se érzik, hát nekem 10x jobban fájt, mint a fájások előtte. 1 óráig tartott, de egy örökkévalóságnak tűnt.
Nektek milyen tapasztalataitok vannak a szüléssel kapcsolatban?
2022. jún. 23. 07:36
11/17 anonim válasza:
Nekem mind a két szülésemnél az az 1-1 perc fájt a legjobban, amikor nem volt szabad tolni és feszít a baba buksija. Az pokoli volt. A vajúdás nekem a végeláthatatlansága miatt volt rossz, a kitolási szakasz fájdalmának már láttam értelmét. Annak már nem csak elszenvedője, hanem aktív részese voltam. Valahogy azt kevésbé éreztem igazságtalannak :D
12/17 anonim válasza:
Én is így voltam mint te. A vajúdás utolsó órája volt szörnyű, de a kitolás m3g azt is felülírta. Mondjuk nálam az is közrejátszott tágulnom kellett volna még, de már jött a baba.
13/17 anonim válasza:
Az én hüvelyem sajnos csúnyán begyulladt a szülés előtt, konkrétan ha feldugtam az ujjam, már folytak a könnyeim. Így is megszültem természetes úton, hát képzelheted... fú soha többet.
14/17 anonim válasza:
Nekem a vajúdás fájt csak, mikor mondták,hogy szülünk megkönnyebbültem. Úgy voltam vele,.hogy ennél rosszabb úgyse lesz. Tíz perc volt a kitolás és én nem érztem semmilyen fájdalmat.( Indított szülés volt)
15/17 anonim válasza:
Az első szülésnél a vajúdás de az nagyon. A kitolásnál tényleg csak székelési inger, feszìtés. A másodiknál a vajúdás szintén brutális volt, vártam a kitolást, hogy ott majd kicsit könnyebb lesz mint az elsőnél, de nem ìgy lett. Rosszabb volt, jobban fájt mint a vajúdás szakasz. Komolyan azt hittem végem...
16/17 anonim válasza:
Nekem három sima szülésem volt és egy császár.
A hüvelyi szüléseknél a kitolás gyors volt, de rettenetesen, égetően feszült !!
Ilyen fájdalmas semmi sem volt!
Úgy éreztem szét fogok szakadni, de mégsem.
Megúsztam minimális pici repedésekkel.
17/17 anonim válasza:
Nekem a kitolasi szakasz volt fájdalmasabb, mert ott nem volt szünet míg ki nem jött, míg a vajúdásnál igaz nagyon erős fájdalom, de van néha szünet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!