Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A szülés melyik része fájt...

A szülés melyik része fájt legjobban?

Figyelt kérdés

Én úgy gondoltam a vajúdás lesz a legfájdalmasabb, de nekem az bírható volt, igazából csak az utolsó 1 órája volt igazán kemény. Viszont a kitolás borzasztó volt, sokan mondják, hogy a vajúdás után meg se érzik, hát nekem 10x jobban fájt, mint a fájások előtte. 1 óráig tartott, de egy örökkévalóságnak tűnt.

Nektek milyen tapasztalataitok vannak a szüléssel kapcsolatban?

2022. jún. 23. 07:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
95%
Nekem mind a két szülésemnél az az 1-1 perc fájt a legjobban, amikor nem volt szabad tolni és feszít a baba buksija. Az pokoli volt. A vajúdás nekem a végeláthatatlansága miatt volt rossz, a kitolási szakasz fájdalmának már láttam értelmét. Annak már nem csak elszenvedője, hanem aktív részese voltam. Valahogy azt kevésbé éreztem igazságtalannak :D
2022. jún. 23. 09:04
 12/17 anonim ***** válasza:
91%
Én is így voltam mint te. A vajúdás utolsó órája volt szörnyű, de a kitolás m3g azt is felülírta. Mondjuk nálam az is közrejátszott tágulnom kellett volna még, de már jött a baba.
2022. jún. 23. 09:23
 13/17 anonim ***** válasza:
91%
Az én hüvelyem sajnos csúnyán begyulladt a szülés előtt, konkrétan ha feldugtam az ujjam, már folytak a könnyeim. Így is megszültem természetes úton, hát képzelheted... fú soha többet.
2022. jún. 23. 10:07
 14/17 anonim ***** válasza:
68%
Nekem a vajúdás fájt csak, mikor mondták,hogy szülünk megkönnyebbültem. Úgy voltam vele,.hogy ennél rosszabb úgyse lesz. Tíz perc volt a kitolás és én nem érztem semmilyen fájdalmat.( Indított szülés volt)
2022. jún. 23. 12:54
 15/17 anonim ***** válasza:
91%
Az első szülésnél a vajúdás de az nagyon. A kitolásnál tényleg csak székelési inger, feszìtés. A másodiknál a vajúdás szintén brutális volt, vártam a kitolást, hogy ott majd kicsit könnyebb lesz mint az elsőnél, de nem ìgy lett. Rosszabb volt, jobban fájt mint a vajúdás szakasz. Komolyan azt hittem végem...
2022. jún. 23. 13:12
 16/17 anonim ***** válasza:

Nekem három sima szülésem volt és egy császár.

A hüvelyi szüléseknél a kitolás gyors volt, de rettenetesen, égetően feszült !!

Ilyen fájdalmas semmi sem volt!

Úgy éreztem szét fogok szakadni, de mégsem.

Megúsztam minimális pici repedésekkel.

2022. jún. 23. 17:14
 17/17 anonim ***** válasza:
Nekem a kitolasi szakasz volt fájdalmasabb, mert ott nem volt szünet míg ki nem jött, míg a vajúdásnál igaz nagyon erős fájdalom, de van néha szünet.
2022. júl. 2. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!