Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ez, hogy működik? Császárnál...

Ez, hogy működik? Császárnál ha nem altatnak beszél hozzám valaki? Hogyan kell "viselkedni közben?

Figyelt kérdés
2010. szept. 19. 00:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
A fejednél ülhet egy hozzátartozód, leginkább a férjed, s vele biztosan beszélgetni is fogtok. De ott van még az altatóorvos közvetlen közeledben, aki szintén mindig kérdez, mondja, hogy mi történik, stb. Nálam a doki is beszélgetett velem időnként, kommentálta az eseményeket. De egyébként a műtőben ugye van vagy 8 ember, ők is beszélgetnek egymással, és néha egy-egy ember hozzád is szól. Jó páran bemutatkoztak, és volt egy kedves szavuk. Nekem nagyon pozitív élmény volt ez a része is. Nagyon figyelmesek és kedvesek voltak mindannyian.
2010. szept. 19. 03:52
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nálam sajnos nem lehetett benn senki. Valaki kérdezgetett 1-2 dolgot, de nem sok dologra emlékszem. Senki nem várja el, hogy jópofizz vele egy műtét közben.
2010. szept. 19. 04:05
 3/12 A kérdező kommentje:

Nem lesz bent velem senki,ez tuti.

Mindegy a lényeg az,hogy elmondják azért közben,hogy mi történik,még ha annyira nem is részletezik.

Köszi!!

2010. szept. 19. 07:54
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ott fog állni a fejednél az altatóorvos és az anesztes nővér is, hozzám folyamatosan beszéltek. Mondták hogy mi fog történni, engem ez megnyugtatott. A nőgyógyászom is beszélt hozzám néha-néha.
2010. szept. 19. 10:19
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

A fejem felett állt az altató orvosnő, meg még vm nővér, nagyon aranyosak voltak, beszéltek hozzám, mondta az orvosnő hogy mit lát (egy popsi, egy "csülök"..aztán meghallottam a babám hangját). Nagyon kedves volt mindenki, egyáltalán nem éreztem idegennek. A fogadott doki is néha beszélt, bár Ő inkább a műtétre figyelt. :)

Ne félj, nem rémisztő mint elsőre gondolnánk!

2010. szept. 19. 11:39
 6/12 A kérdező kommentje:
Abszolút nem félek tőle.Sőt!!Köszönöm a válaszokat.:-)))
2010. szept. 19. 11:43
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Én sokra nem emlékszem, mert 27 órás vajúdás után lett "kegyelemcsászár", de mindenki nagyon kedves volt velem, sokat beszéltek hozzám, nagyon figyeltek rám.Velem sem lehetett ott a párom, apukám és kedvesem kint várták a végét, de jobb is, hogy nem volt benn senki.
2010. szept. 19. 12:16
 8/12 anonim ***** válasza:

Nem tudom,h nálunk bejöhetett volna e vki,mert párom szalmonellás volt,így nem volt velem senki.De műtét közben az altatóorvos állt a fejem felett,pelenkákról,meg a babákról beszélgettünk.A "kifeszített" kezemnél állt egy nővér,ő is mondta,h mikor mi történik,meg sokszor megsimogatta a kezem.Aranyosak voltak.Állandóan kérdezgettem,h most miért van hányingerem,most miért izzadok,miért fáj a fejem... stb.Altatódoki a végén már röhögött,h ennyi minden bajom h lehet... :) Kivették a babát,megpuszilhattam (csak néztem,fel sem fogtam),és vitték tisztítani,másnap reggel láttam testközelből először! :)

Nem vészes az egész,nyugi,nem látsz belőle semmit,és biztos,h fognak beszélgetni hozzád,és egymással is.

Boldog Babavárást.

2010. szept. 19. 13:17
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszi:-))))
2010. szept. 19. 18:33
 10/12 anonim ***** válasza:
Ha spinális érzéstelenítéssel szülsz, akkor mindig mondd, ha fáj a fejed, hányingered van, esetleg szédülsz, mert alapvetően nem kérdezgettek, de amikor szóltam akkor azonnal kaptam valamit infúzióban, és azonnal jobb lett. Ezután mondta is a doki, hogy jó, ha azonnal szólok, mert így nem megy el össze*vissza a vérnyomásom, és elkerülhetem az amúgy jellemző fejfájást.
2010. szept. 19. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!