Indított szülés. Hogy viseltétek?
Betegesen félek, hogy már egy nappal korábban be kell feküdni a kórházba. Herótom van egyszerűen a gondolattól is, hogy mesterségesen kell kikényszeríteni a babámat kvázi.
Ti hogy viseltétek lélekben? Milyen lelkülettel teltek az utolsó napok?
1 hét terminus túllépésben leszek addigra, kevés a magzatvíz, a lepény meszesedik, ami a doki szerint normális, de ő nem tartaná tovább bent, nehogy gond legyen.
Egy ujjnyira vagyok nyitva, azt mondta ha ez így marad, ballonos indítás lesz, ezért kell már előző nap befeküdni. Meglátjuk reggelre mit produkál, de általában rutinszerűen követi az oxi, majd ha beilleszkedett a feje, burokrepesztés.
Nem így képzeltem és hát igen. Félek attól az egyedül töltött éjszakától bent ott a görcseimmel és gondolataimmal. Ha velem lehetne a férjem, azért jobban viselném a gondolatot is szerintem.
Még van pár napom, én addig minden praktikát bevetek, de egyelőre semmi jele, hogy szeretne kijönni.
Tavaly május 27-re voltam kiírva, de semmi jele nem volt, hogy indulna, pedig mindent megtettünk érte 😄 pár nappal később kellett befeküdnöm a kórházba, 4 napot feküdtem az osztályon, minden este + az utolsó nap reggelén méhszájérlelőt kaptam, de így se történt semmi. Végül június 5.-én rám néztek, és vizsgálat nélkül annyit mondtak: császár lesz, pakoljak.
Lelkileg nagyon megviselt az a pár nap, de amint bejöhetett a párom (közvetlen műtét előtt pár percre) megkönnyebbültem, tudtam, hogy már nem vagyok egyedül.
Lassan gyógyultam, de akkoris megérte, a gyerekem a mindenem
9-es vagyok
nekem is ballonnal inditottak este 23.00 körül rakták fel, éjszaka voltak görcsök, én nagyon furán éreztem magam egyedül , próbáltam pihenni
reggel 7-re jött a férjem, végül du 16ra lett meg a baba, de ahogy irtam abban a hozzászólásban, nekem jó élmény volt
Én is biztatlak, hogy lehet, hogy most semmi jele, de nem tudod mi történik egy óra múlva. 3 nappal az indítás előtt megindult az úrfi magától (kerek 41 betöltött héten)
És egyedül is menni fog! Tudom, hogy hiányzik a társad, főleg ebben a helyzetben, háromszor is egyedül szültem, mert itt nem lehet jelen, de fel a fejjel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!