Csaszaros anyukak, hogy viseltétek a szülés utáni első együttléteket?
Első szülésem császárral végződött.Nekem utána hónapokig nem sikerült elélvezni.A heg fájt a hasamon és száraz voltam nagyon.Sima szülések után meg be voltam tojva hogy fájni fog...akkor meg nem fájt.
Csm után sztem pszichésen voltak nálam gondok.
Mi is alig birjuk kivarni. Ma a terhesseg utolso 6 hetében sem lehetett mert nyílnk kezdtem.
Mar elegge kivagyunk...😮
Szerintem en is szaraz leszek, alapbol is volt neha olyan gondom de azt meglehet oldani. Inkabb felek h fajni fog a méhemnek vagy a hasam vagy valami.
Mar azt se tudon milyen lassan😂😂
Koszi h irtatok.:)
Nekem rossz volt az első pár alkalom. Száraz voltam, mint a szahara, pedig a férjem mindent elkövetett. A hüvelyem olyan érzékeny volt, hogy kb. úgy éreztem magam minden alkalommal, mintha szűz lennék, dörzsölt, fájt, minden bajom volt. 7 hónapos volt a lányom, mikor rákszűrésen voltam, említettem a dokinak, azt mondta, normális, a szoptatás miatt alacsony az ösztrogénszint, ezért rugalmatlan a hüvely fala, érzékenyebb, könnyebben kidörzsőlődik, nem nedvesedek úgy stb. Előfordul. Hát, kellett türelem, meg némi gyakorlás még, illetve a lányom 1 éves korára már kevesebbet szopizott, így helyreállt a rend.
De nem mindenkinek van ez, én eléggé megszívtam a hormonokkal. Programcsászár volt egyébként, még csak rá se néztek az alvázamra, nem lehetett pszichés.
Nekem is programcsaszar volt, engem igyis picit kinoztak. De amiatt nem erzem magam rosszul..marmint értitek.
3x tágították a méhszájam. Elegge fajt de annyira nem rossz elmeny,h az hátráltasson pszihésen szerintem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!