Ha az az orvos csinálta a programcsászárod állami kórházban, akihez magánba jártál, kért érte külön pénzt?
Tudom, elvileg nem szabad kérnie, de nem a hivatalos verzióra vagyok kíváncsi.
Illetve ha spontán beindul a szülés és felajánlja hogy akkor is bejön és megcsászároz, azért vár pénzt?
Kérdező, bizony, ha nem fizetsz nincs kívánság császár...
Külön dolog a magán terhességgondozás, ugye ott azért fizetsz. és külön kell fizetni a kívánság császárért. Ez full logikus. És hogy megnyugodj, ha a megbeszélt időpontban császározna is kéne érte fizetned pluszban.
Nem kívánság császár van, nem kell kioktatni. Kívánom h ne éld át azt ami miatt nekem császár kell. (Mellesleg én támogatnám h mindenki eldönthesse hogyan akar szülni, és akkor megszűnne végre ez az értelmetlen vita.)
Azt mondják ha ügyeleti időben csinálja államiban akkor azért nem kell fizetni.
Ha meg nem kívánság császár, akkor nem kell a dokinak telefonálgatnia, viszed a papírjaidat amik igazolják a tényeket és császározni fognak ingyen is. Nem kell ezen görcsölni.
Hidd el, átéltem én már a programcsászárt, betegség miatt. nem is lesz második gyerek én még egyszer ezt tuti nem csinálom végig. Majdnem meghaltunk.
Ne értsed, nem ez volt a kérdés. Hanem hogy most az új rendszerben kinek hogy ment ez a dolog, ha a saját orvosa csinálta a császárt munkaidőn kívül.
Lehet persze h nekem ügyeletben csinalja más, de attól még érdekelhet, nem? Főleg hogy sok most az ellentmondás, és ti se tudjátok a választ.
Nem lehet tudni mit akar kihozni belőle.
De az gyanakvásra adhat okot, hogy ő bemenne szabadnapján is...
Én mivel nem vagyok milliomos, biztos mondanám, hogy nehogy bejöjjön.
Hátt ha nem akarod neki honorálni, hogy a szabadnapján neked ugrál, akkor egyszerűen mond neki, hogy nem szükséges bejönnie, ennyi.
Nekem biztos nem lenne pofám elnézni, hogy miattam ugrál a nagy semmiért cserébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!