A szülés előtti szorongás normális?
Közeledik a nagy nap, (37+0) de furcsa szorongás lett úrrá rajtam.
Tervezett babáról van szó, akinek az érkezését nagyon-nagyon várjuk Apukával együtt.
Eddig abszolút kiegyensúlyozott voltam és a várandósság is problémamentes, a kezdeti rosszulléteket leszámítva.
Első babám lesz és furcsa módon nem is konkrétan a szüléstől félek, hanem attól, hogy a kórházban , illetve a gyermekágy alatt mindent a lehető legjobban csináljak.
Talpraesettnek tartom magam, összeírtam magamnak sok infót, de gyakorlatban azért más.
Állami kórházban fogok szülni, aggódom, hogyha lesz kérdésem, vagy segítségre szorulok, bunkók lesznek velem a nővérek. Sok esetben hallom ezt, és nagyon megijeszt.
Nektek is kavarogtak ilyen félelmek a fejetekben?
Bízom benne, hogy ösztönösen fog jönni minden, ha velem lesz a kisbabám, de nem tagadom, aggódom.
Teljesen normális, ha aggódsz.
Annyit fűznék hozzá, hogy állami kórházban szültem, nem toltam a vastag borítékot mindenkinek, és az összes nővérke, kórházi dolgozó, de még a büfés a takarítónéni is maximálisan kedves és emberséges volt! (Egyedül a főorvos volt bunkó, de ő már nyugdíjba ment idén, szóval vele se fogsz találkozni.)
Nem fogod elrontani, ne aggódj, ami nem megy ösztönösen, azt valaki megmutatja. Ha nem eü-s, akkor egy rutinosabb anyuka szobatárs. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!