Normális, hogy a szüleim így kezelik a húgomat?
Wow... szerintem semmi ertelme kiabálni vele, csak jobban fog sírni.... Arról nem is beszélve hogy semmilyen körülmény közt nem megoldás a verés, plane nem egy dackorszakban lévő 3évesnel.... Olyankor ki kell zokkenteni valamivel a picit a helyzetből amin feldúlta magát, elterelni a figyelmét... Ha komolyra fordulna a dolog erdemes lenne akár egyik tanaroddal, vagy ha nagyon elfajulna a helyzet akár cdaladsegitovel is beszélni.
Akár osztályfőnöködtol is kerhetsz segítséget, ha nagyon rossz a helyzet.
Nem normális.
Van, hogy én is felemelem a hangom, főleg ha veszélyes dolgot akar csinálni, de nem ütöm és nem mondok neki csúnyát.
Egyáltalán nem normális. A húgod most tanulja meg, hogy hogyan kell önmagát és másokat kezelnie - anyukád szép kis példát mutat neki. Az lesz a viselkedési minta, hogy ordítunk és bántalmazunk.
Mellesleg a szülőnek TILOS megvernie a gyerekét. Pont ugyanúgy, ahogy apukádat, a nagymamádat vagy a bolti eladót sem bántalmazhatja, úgy a gyerekét sem. Simán fel lehetne (és fel is kellene) jelenteni őt emiatt.
A nagyit pont nem tudom,mivel azelőtt meghalt,hogy megszülettem volna..
De egyébként én is úgy gondolom mint a többi válaszoló (hogy túlzás ez a reakció)
Nem, nem normális.
AZ más kérdés, hogy a szüleit senki se tudja átnevelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!