Meddig fog tartani a gatseb fajdalma? Es meddig tart a szules utani verzes?
Figyelt kérdés
1 honapja szultem, szules utan 3 hettel voltam vizsgalaton (kulfoldon elek, itt szules utan 2-3 hettel van vizsgalat) es azt mondta az orvos minden rendben. Jeleztem neki hogy neha ugy erzem mintha “ossze lennek szukulve” , huzodnek. Azt mondta ez normalis mert gyogyul a seb. Szules utan fel oran at varrtak legalabb. Az orvos azt mondta hogy figyeljek arra hogy ne legyen szekrekedesem mert akkor fajdalmas lesz a dolog. Hashajtot hasznalok megis wc-zes utan kellemetlen a seben a vegbel kornyeken. Van aki igy jart? Mennyi ido utan mult el? Illetve szules utan fel napig pelenkat hasznaltam a verzeshez, de utana elegendo volt a nagy ejjeli betet. Nem volt sok verzesem, szinte mostanaban mar mulo felben volt, de most reggelente illetve napkozben is neha rendes ver jon2022. máj. 6. 08:13
1/10 anonim válasza:
A vérzés, tisztulás általában 6-8 hét, nehezen tudom elhinni, hogy erről még nem hallottál.
2/10 A kérdező kommentje:
Kedves valasz… igen hallottam rola de mivel mindenkinek mas, es ahogy irtam mar szinte elmult majd egyik naprol a masikra ujra eros verzes jott kicsit meglepett. Meg arra is gondoltam esetleg ez mar menstruacio
2022. máj. 6. 08:55
3/10 anonim válasza:
Ha egy hónapja szültél, akkor ez még bőven a gyermekágyi időszak, és a vérzés jön-megy. Amúgy az első nem írt neked semmi nem kedveset, ez tényleg olyan dolog, ami a csapból is folyik a szüléssel és gyermekágyi időszakkal foglalkozó oldalakon, cikkekben. Szóval tényleg fura, hogy nem tudod.
4/10 anonim válasza:
Első szülésem után 3 hónapig, második után kb 4-5 napig fájt. Minde szülés más.
5/10 anonim válasza:
Én 7 hete szültem, 1-2 hete van az, hogy azt tudom mondani, nem fáj a gátseb, és tudok úgy ülni, sétálni, nagy wczni, mint előtte.
6/10 A kérdező kommentje:
3. Valaszolo en hol irtam azt hogy nem tudom?? Tapasztalatokat kertem! Bocsanat hogy megmertem kerdezni
2022. máj. 6. 09:29
7/10 anonim válasza:
Nekem szerintem 1-1.5 hónap volt, mire úgy tudtam ülni/WC-zni, hogy nem torzult bele az arcom. De az csak annyi, hogy nem fájt, gyógyulni még nagyon sokáig gyógyult. Viszont több hónap után szinte semmi se látszik az egészből, pedig az elején nagyon durván festett a seb, meg minden. Eléggé paráztam miatta.
8/10 A kérdező kommentje:
7. Valaszalo esetleg hasznaltal ra valami kremet, sprayt? En a dm es aloe vera sprayt hasznaltam kb 1,5 hetig. De most hogy ujra elkezdett fajni ujra hasznalom
2022. máj. 6. 10:16
9/10 anonim válasza:
Nekem 2 hónapig fájt a gátsebem. Kívül-belül sokáig varrtak. Nem használtam rá semmit. 3 hónapja szültem, a szex pl. még mindig fáj, elég nehézkes a behatolás is...Szülés után 2 hétig véreztem.
10/10 anonim válasza:
Nekem még a mai napig bele szokott szúrni a fájdalom néha, pedig 7 hónapja szültem. Doki szerint pedig "gyönyörű munkát végzett". Na mindegy.
Intenzíven kb 3-4 hónapig fájt, a gyerek köldökcsonkjára kapott oktoseptet fújkáltam, az sokat segített rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!