Mire kell készüluni a szülés beinditásakor? Fájni fog? Maga a szülés nagyon fájdalmas? Mennyi ideig szokott tartani az első szülés.
Holnap este indítják be a szülésemet.
Első baba,kicsit félek.
Használok gátlazító krémet.
Apás szülés lesz.
Nekem a 2. babát indították (az összes ismerősöm azt mondta, hogy a 2. szülésük rövidebb volt, de jobban fájt - ez nálam is így volt, úgyhogy nem tudom, hogy az indítás miatt-e, vagy alapból ilyen lett volna), reggel 6-ra mentem, papírnunka, beöntés, wc, zuhany, szülőágyra fel, oxitocin be (az első szülésnél is kaptam, az m.víz szivárgással indult), nst fel.
Kb 1,5 óra múlva mutatta a gép, hogy vannak fájások, ekkor burkot repesztettek, még egy darabig semmit nem éreztem, nálam itt is fokozatosan erősödtek a fájások, pedig sokan mondják, hogy indításnál egyből erős fájások jöttek). 2,5 óra múlva született meg a fiam.
A szülés nagyon fájdalmas, hiszen egy pici lyukon jön ki belőled egy ember 🤣
Az, hogy mennyire fog neked fájni annyira megjósolhatatlan, mint a lottó számok...
A szülés hossza szintén...
Én 1 éve szültem. Első baba volt és nekem rettentően fájt a vajúdás, 17 órát szenvedtem és nem sikerült tágulnom ezért császároztak.
Most újra terhes vagyok és remélhetőleg ha eljön az idő azonnal császároznak mivel még frissen szültem az előzőt és még frissnek számit a heg. A császártól nem félek, nagyon könnyen felépültem. A vajúdást soha többé nem akarom átélni, borzasztó. :(((
4es te akkor a szüléssel nagyon szerencsés vagy.
A szülés fáj és nem lehet mihez hasonlítani...felejtsd el, hogy menzesz szerű görcsök meg ilyesmi...semmivel össze nem hasonlítható fájdalom.
De!Ki fogod bírni, apa jelenléte nagyon jó, ne parázz csak várd azt a kis csodát amit majd a karjaidba adnak.Sok sikert!
Múlthét szerdán hajnali 1 kor szuletett meg a babám. Kedd éjfélota voltak 5-10perces fajasaim amikre mar nem tudtam visza aludni.
Reggel 6-7 korul maf egyre jobban gajt de még mindig rendszertelennek mondtam .Huhanyoztam es nem hogy elmult 9 re olyan erős lezt hogy mentünk a korházba .
Ahol megvizsgáltam 1 cm re voltam nyitva .De fajas gyengeseg es rendszertelenfajas miatt elkuldtek 2 oraig setalgatni a korhazba. Na ott a vegen mar ereztem hogy ez durva nagyon nagyon gorcsoltem mar sirtam is mikor vissza mentunk h megnezzenek 1 re. Megneztek stb .es mivel még nem rendszeres idonkent jon haza kuldtek??! Ott mar tenyleg nekem nagyon fajt es az Nst is elegge nagy fajasokat mutatott ..igaz rendszertelenul.haza mentunk es 4 kor mentot hivtunk mar fetrengtem annyira fajt:( beertunk megvizsgaltak .ok meg mindig 1 cm de ez mar az .. beontes. Burokrepesztes .es onnantol kezdve nem nagyon tudom mi is volt.de eszmeletlenul fajt NEKEM 😌 vegul hajnali 1:06kor szuletett meg a kislanyom.Amikor ram raktam ....elolvadtam☺gatmetszes kulso ,belso ..minden volt de meg mindig azt mondom megerte .egy kis csodat kaptam cserebe
Tegnap délután magától indult be a szülés.
És most nagyon boldog vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!