A kotenyhas egyreszt genetikailag alakul ki de igen ritka es nem ertem mert csak csaszarosoknál hiszik h kialakul(hat)
Amugy azt mondta a vedonom ha fajdalomra nincs gyógyír az elso 2 nap ami gázos általában de van akinrk csak elso 1-2 felkelés és ajánlotta a szules utani hasleszorito ovet. Mi olyat vettunk ami jol támassza a derekat.
7-8 nappal csaszar utan mar hasznaltam mindket babánál.:) nagyon kényelmes volt és a hegemet se piszkálta a ruha ahogy hozzáért. Kényelmes (6000Ft kb)
Annyi meg h kotényhas kialakulHAT akkoris hirtelen tul sokat mozogsz az elso hetekben. Csaszarosan ugye ezt meg nemis szabad :)
Ne aggodj nem olyan mas mint természetes szülésnél.:)
2017. okt. 8. 19:29
2/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod! Hm, valami fájdalomcsillapító vagy valami csak van, de mindegy akkor titokba viszem be :-)
2017. okt. 8. 19:36
3/20 anonim válasza:
Hát de honnan tudod hogy császárod lesz? Beteg vagy? Mert akkor az se mindegy mit veszel be.
2017. okt. 8. 19:42
4/20 anonim válasza:
Szoktak adni fájdalomcsillapítót, ha kell. De ne vigyél be magaddal, ott majd adnak olyat, amit bevehetsz egyáltalán.
2017. okt. 8. 19:49
5/20 anonim válasza:
Így van kapkodj csak be az orvospk tudta nélkül fàjdalomcsillapítót, hàtha olyan gyógyszert veszel be, amit nem lenne szabad. Vagy nem tartasz attól hogy esetleg az ott kapott szerekkel olyan kölcsönhatàsba lép ami kàros?
2017. okt. 8. 19:51
6/20 anonim válasza:
Én kaptam fájdalomcsillapítót.
2017. okt. 8. 20:10
7/20 anonim válasza:
Lehet kérni fàjdalom csillapítót. De semmiképp ne vigyél be magaddal gyógyszert. Vagy ha viszel is, feltétlen kérdezd meg a nővéreket, hogy szedheted e.
De az első felkelés fájdalmát aztán próbálhatod csillapítani egy egész doboz gyógyszerrel, akkor sem lesz kellemesebb.
2017. okt. 8. 20:12
8/20 anonim válasza:
Pontosan ahogy az utolsó írja. Nekem algopirint engedtek hogy vegyek be igaz nem is nagyon adtak a kórházban.
2017. okt. 8. 20:18
9/20 anonim válasza:
Én egy hónapig caillaputhattam volna :D
És úgy szeretnéd szoptatni a gyermeked h fajdalomcsillapitoval tömör magad?
2017. okt. 8. 20:20
10/20 anonim válasza:
Csak gondolatébresztőnek leírom, hogy a feleségem napokig szenvedett, mire rájöttek, hogy érzékeny arra a ragtapaszra, amivel a császáros sebét bekötözték. Akkor áttértek valami nívósabbra, onnantól szava sem volt...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!