22 éves vagyok és 2016. Április. 24 én szültem 5 óra vajúdás után császárral. Fájásom se nagyon volt továbbá nem tágultam. Kecskeméten szültem.
Most a másodikkal vagyok én is a 28. Hétben :-)
2017. okt. 2. 13:20
2/16 anonim válasza:
22 éves vagyok
Március 9.-én szültem idén Baján :)
Mátrai Dr urnal , téraránytalanság miatt császármetszéssel
A csecsemksok bunkok voltak nem volt vmi sok tejem. Alapból csak 2 honapig tudtam szoptatni pótlással..
Verzett mar a mellem a hamradik nap annyira erolkodtek. Aztan parom besokallt receptet nem kapott igyvett egy tapszert rendes áron h ne szenvedjen egyikőnk sem!
Amugy a szulest pozitivan eltem meg. Nem hibáztatom magam , a baba is egeszseges es en is! Nagyon gyorsan felépultem kb 2 het utan kutya bajom se volt. Elso par nap voltam csak korlátozva egy kicsit a mozgásban.
2017. okt. 2. 13:26
3/16 anonim válasza:
22 éves voltam. Első fájástól(nem volt vészes) számítva 9óra volt. Kórházba 4 perces fájásokkal érkeztem. Innentől 3 óra múlva szültem meg természetes úton, pici gátmetszéssel a lányomat.
2017. okt. 2. 13:28
4/16 anonim válasza:
3. Vagyok. Az lemaradt, hogy Miskolcon.
2017. okt. 2. 13:29
5/16 anonim válasza:
21éves voltam. Nálunk 00:30kor kezdődtek a fájások 8kor elfolYt a magzatvíz, 13:45re pedig megszületett természetes úton a kislányunk. Szoptatni szerencsére tudok és tejem is sok van.
2017. okt. 2. 16:16
6/16 anonim válasza:
Csaszarosok miert vannak lepontozva?😓😓😌😒😒
2017. okt. 2. 16:51
7/16 anonim válasza:
34 éves vagyok,Nyíregyházán szültem 2016ban. Apás szülésnek indult,de sürgősségi császár lett a vége. Mutatta a ctg, hogy minden fájásnál esik a pulzusa a lányomnak. Kiderült,hogy 2x volt a nyakán a zsinór. Megmentették...
2017. okt. 2. 19:31
8/16 anonim válasza:
Szerencsére semmi baja,a dokim kikapta belőlem. 11 órát vajúdtam vele. Összességében jó szülés volt.
2017. okt. 2. 19:33
9/16 anonim válasza:
2016.novemberében szültem a SOTE 1-en, 29 éves vagyok. 3 perces fájásokkal mentünk be este 11 fele, du 5-kor kezdődött a Sparban:). De még teljesen jól voltam, röhögtünk a szülésznővel meg a Párommal. Fél 2-kor elfolyt a magzatvíz, 4 órára meglett a kislányunk vágás és repedés nélkül:). Hihetetlen pozitív élmény volt. Az utolsó 2 órában azt hittem belehalok, de a mai napig ha eszembejut a szülés elkezdek pityeregni. Rohan az idő:(. Nagyon fájt nekem a szülés, de bármikor újra csinálnám, mert az a pár óra szenvedés megéri, mert a legnagyobb boldogság egy gyerek az ember életében. Még szeretnék 2-3-at:).
2017. okt. 3. 08:15
10/16 anonim válasza:
Reggel 8 körül fájásokkal ébredtem, 11-kor mentőt hívtam, 11:40-re bent voltam a kórházban, 11:45-kor megszültem :)
Hozzá tartozik, hogy már 30 hetesen bő 3 ujjnyi volt a méhszájam, így több óra vajúdást "megspóroltam". 35 hetesen szültem :) Izgi volt.
Budapesten az akkor még MÁV kórházban szültem, most ÁEK azt hiszem. A másodikat a Szent Imrében szültem, mindkét kórházat nagyon tudom ajánlani!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!