Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha az első szülés a magzatvíz...

Ha az első szülés a magzatvíz elfolyásával, fájások nélkül indult, lehet, hogy a második is így fog kezdődni?

Figyelt kérdés
Járt így valaki?
2017. okt. 1. 21:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen lezs a következö is így, nálam az elsö így kezdödött, a máodkinál fájasokkal indult és a magzatvíz csak burokrepesztés után folyt el.
2017. okt. 1. 21:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem az első pont így volt, a másodikat indították
2017. okt. 1. 23:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Az első kettő fájással indult és burkot repesztettek (az elsőnél elég gyengék voltak a fájások,a sok oxi se igazán segített,de azért császár nélkül meglett, a második pikk pakk jött,fájt is nagyon és akkor tudtam meg azt is,hogy milyen a tolófájás), a harmadiknál a víz folyt el előbb aztán jött a fájás
2017. okt. 2. 07:01
 4/5 anonim ***** válasza:

1.magzatvíz elfolyással indult.

2. és 3. fájásokkal.

2017. okt. 3. 08:47
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem.

Az első magzatvíz elfolyással kezdődött, és indítót kaptam, a többinél csak fájások voltak először.

Az első délután kezdődött, a többi éjjel 1 előtt, és mind rohamos volt.

2017. okt. 4. 06:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!