Az első szülés után elöntött a vér, nagy az esély rá, hogy a másodiknál is ez lesz?
Figyelt kérdés
Lassan négy éve szültem az első gyermekem. Pár nap után már nem véreztem, ám a tizedik nap éjjel, arra ébredtem hogy épp valami távozik belőlem, egy nagyobb alvadt vér darab, és vér. Kórházba kerültem, és ott elláttak, majd másnap ugyan úgy folyt belőlem a vér, mire kitisztítottak, és méh összehúzót kaptam.
Most 24 hetes várandós vagyok, és nagyon félek hogy baj lesz a szülésnél, és hogy megint megtörténik. Külföldön élünk, közöltem az orvossal is, de igazából nem mondott rá semmit, csak hogy érti. Valaki járt így, volt gond a második babánál? Köszönöm a válaszokat előre is!
2017. okt. 8. 22:48
1/1 anonim válasza:
Attól is függ hol tapad a méhlepény. Valószínű az előzőnél bent maradhatott egy darab és később vált le. Teljesen más a két szülés, valószínű hogy semmi ilyen probléma nem lesz. Én megmutatnám a zárót a kül.dokinak, latinul érti biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!