7 hete szültem, a sex borzalmasan fájdalmas nekem. Ti mit tettetek hogy jobb legyen? Miért van ez így? Meddig fog tartani?
Nem szabad feladni, sokat kell gyakorolni akkor is ha nem olyan, mint szülés előtt.
Nekem elrontották a varrást, nyolc hónapig fájt a szex, az elején azt hittem, belehalok. A férjem már azt mondta, azért nem fog menni neki, mert úgy érzi, kínoz. Vettem síkosítót, nyugis körülményeket teremtettem(baba ment a nagymamához amikor lehetett), és szépen türelmesen gyakoroltunk. Nagyon rossz volt, hogy kívántam nagyon mégis fájdalmas volt. Viszont alkalomról-alkalomra jobb lett a helyzet, sőt, egyre könnyebben lett nekem is jó! Azóta, hogy elmúltak a panaszok, határozottan jobban működünk az ágyban, mint előtte bármikor.
Úgyhogy türelem, sok gyengédség, próbálkozás, és síkosító!
Sok sikert!
Én azt tapasztaltam, hogy amíg nagyon elevenen él az emberben a szülés, addig pszichésen nem nagyon tud ráhangolódni a dologra. Sok gyakorlás, és fejben kell elrendezni a dolgokat.
Ha szoptatsz, akkor szárazabb a hüvely, ezért is lehet rosszabb.
Idővel jobb lesz, ne aggódj! Türelem!
Én 3 és fél hónapja szültem, most kezd olyan lenni, mint előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!