Anyukák! Milyen betétet/pelenkát ajánlanátok közvetlen szülés után a kórházba?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy elvileg a kórházban adnak betétet az első 1-2 napra, de sajnos azt hallottam, hogy az itteni minősége hagy kivetnivalót maga után.
Nektek mi vált be? Inkább eldobhatós bugyi és nagy betét vagy volt aki esetleg pelenkát használt?
Ha tudtok márkát ajánlani, nagyon megköszönöm!
2022. máj. 2. 23:50
11/14 anonim válasza:
Always pants, Müllerben vásároltam. A kórházban tökéletes volt.
12/14 A kérdező kommentje:
köszönöm!
Szerintem akkor készülök majd 1-2 napi Tena pants-el és utána meg eldobhatós bugyival és szülés utáni betéttel.
2022. máj. 3. 14:34
13/14 anonim válasza:
Az eldobható bugyi anyagát mindenképpen fogdosd meg, ha lehet. Én a Müllerben nagyon jót találtam, mintha rendes, de vékonyka pamut bugyi lenne, nem vágott sehol, nem tudom létezik-e még. Sokan panaszkodnak arra viszont, hogy az eldobható bugyi olyan, mintha szatyorban ülnének, ez viszont nem tudom milyen típusú lehet.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippet!
2022. máj. 3. 15:51
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!