Az első pár napra (amíg sok volt) Tenat használtam, aztán raalltam a Bella szülés utáni betetre.
2022. máj. 2. 23:56
2/14 anonim válasza:
Én pelenkát, sokkal kényelmesebb volt mint igazgatni, aggódni hogy mi merre folyik stb. Ha jól emlékszem dm-es Jessa volt nekem, tökéletesen megfelelt
2022. máj. 3. 00:33
3/14 anonim válasza:
Tena pants-et használtam.
2022. máj. 3. 01:08
4/14 anonim válasza:
Nekem eslő szülésnél elég volt a sima éjszakai betét, így készültem a másodikra is de itt már nem volt elég tena szülés utáni betétet hoztak be az jó volt.
2022. máj. 3. 01:29
5/14 anonim válasza:
Téma 1-2 napig, utána Always éjszakai pár napig, majd sima Always szárnyas betét
2022. máj. 3. 06:12
6/14 anonim válasza:
Nálunk 1 db-ot nem adnak.
Én saját bugyi+dm-ben vett szülés utani betetet használtam mind 2 szülésem után.
(Alapba nem hordok bugyit, csak tangát, igy ha baj lett volna, akkor kukába landoltak volna. Erre a celra vettem őket csak). Nekem a pelenka olyan bizar.
2-3 napig kellett a szülés utáni. Pont 2 csomaggal vettem, mire elfogyott elég volt a szarnyas betét is.
2022. máj. 3. 08:08
7/14 anonim válasza:
Én tena lady pantset vettem. Kicsit se bántam meg, sajnos én azok közé tartoztam, akiknek az első napokban nem csak a vérzés volt a gond, hanem a vizeletvisszatartás is (később ez elmúlt, de ne lepődj meg, hogy ilyen is lehet sajnos). Se szag, se csepp, se semmi se szivárgott. Tudom, hogy bizarrul néz ki egy pelenka, de nagyon kényelmes, biztosan a helyén marad és ha zavar, hogy mások megláthatják, akkor húzhatsz rá egy rövid pamut nadrágot is akár. Császárosoknak is jó, ha véletlenül erre lenne szükség, mert az ő sebüket sem bántja (szobatársam mondta, ő császáros volt).
2022. máj. 3. 08:46
8/14 anonim válasza:
Közvetlenül szülés után elhasználtam 4-5 felnőtt pelenkát az első 1,5 napban. Auchan saját márkást vettem, a célnak kiválóan megfelelt, de komfortosnak nem mondanám nyilván. Utána átváltottam az eldobható bugyira (Mülleres) és extra betétekre (Tena és Müller saját márka) még itthon is használtam pár napig, illetve éjszakákra 2 hétig azt hiszem. Engem megnyugtatott, hogy éjszaka legalább azzal nem kell foglalkoznom, hogy átázok-e. Azt hiszem 2 hét után hagytam el ezeket teljesen és már csak rendes szárnyas betétet használtam. Mondjuk belegondolva egyiket sem nevezném komfortosnak, de nekem így jók voltak a "fokozatok".
2022. máj. 3. 08:53
9/14 anonim válasza:
Amíg a kórházban voltam, egy noname szülés utáni vastag betétet használtam, eldobhatós bugyival. Nem volt valami kényelmes, szóval ezt nem ajánlanám :D Nekem az eldobható bugyi sem jött be kifejezetten, nagyon sokan ajánlották, merthogy nem kell kidobni, de igazából nem véreztem össze semmit, cserébe kényelmetlen és olyan bepállós műanyag érzése volt, ami kicsit sem jött be :S A második szülésemre szerintem én is Tena pants-et viszek majd, sokkal kényelmesebbnek hangzik.
Amikor hazaértem, akkor viszont már jó volt a sima szokásos szárnyas betét is, szerencsére. Eleinte éjszakait használtam, de 1-2 nap után átálltam a rendesre.
2022. máj. 3. 09:54
10/14 anonim válasza:
Szülés után tena pants két napig. Egy ápoló mondta is, hogy ez a legjobb választás mert nem ázik át, nem folyik ki semmi. (Tényleg nem). Utána Chicco hálós eldobható bugyi tena ladyvel egy-két napig, majd kb egy hétig sima három cseppes betét. Nekem nagyon jól jött az eldobható bugyi, mert császáros lettem és az összes saját bugyim nyomta a hegemet. Hátránya, hogy én elég combos vagyok és kicsit bevágott combtőnél.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!