Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Féltetek-e a szüléstől?

Féltetek-e a szüléstől?

Figyelt kérdés

Eddig nem igazán jutott eszembe, de a 30. hétbe lépve már igen. Egyre inkább valóságosnak tűnik az egész. Az elején mondjuk én sokáig féltem is, mert az első két baba elment, tehát más félelmek foglaltak le. Egyelőre nem igazán tudom hova tenni a dolgokat, sokszor olvasom, hogy a vége felé már nagyon szeretnék a kismamák, ha a baba kibújna végre. 😅 Valamilyen szinten meg is ijeszt az anyaság gondolta. Máskor meg már szívesen babusgatnám.

Nektek mik voltak a tapasztalataitok? Hogyan éltétek meg? Félelmeitek voltak e?

2022. ápr. 28. 16:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Rettegtem. A második előtt megjobban.
2022. ápr. 28. 18:11
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok!

3-as válaszolónak a válaszom... Csak mert szeretem ☺️ Semmi különösebb oka nincs. Így fejezem ki magam az online felületen.

2022. ápr. 28. 18:19
 13/15 anonim ***** válasza:
Az első előtt nem féltem kicsit sem. A másodiknál már azért igen, hiszen tudtam, hogy milyen rossz. Most a harmadik terhességem elején járok, és igen, fogok aggódni, hogy milyen lesz...
2022. ápr. 28. 19:57
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Természetes izgalom volt, kis félelem az ismeretlentől. Azért mert mindenkit ez foglalkoztat, hogy fáj de persze mindenki túl is esik rajta, sőt vállalnak tobbedik gyermeket.

Közben sodródtam, arra gondoltam, hogy ezt még egyszer biztos nem csinálom végig és rettegtem hogy vége lesz e egyáltalán, az orvosok, szülésznők arcán pánik volt, fő orvost hívták be.

Végül vákuum lett.

Szülés után rettentő rossz érzés volt a szülés re gondolni. És nem a fajdalom volt a baj, hanem hogy a dokik se tudták hogy fog kijonni.

Nagyon nagy baba volt, túlhordtam. Szerencsére egészséges.

Nem ez az általános. A fájdalom pedig eltörpül egy pillanat alatt ahogy vége

2022. ápr. 28. 21:13
 15/15 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat mindenkinek! 🤗❤️
2022. ápr. 28. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!