Van olyan, akinek kevésbé fájt a szülés, mint amire számított?
Fájni faj, de nekem az volt a legrosszabb hogy nem lehet kiszállni belőle, bármennyire így úgy éreztem hogy csak egy kis nyugit kérek, menthetetlenül jött a következő fájás, és nem láttam az alagút végét.
Maga a vajúdás fájdalmát úgy ítéltem meg, hogy olyan mint amire készültem és vegulis kibírhato. Viszont nekem a kitolás rosszabb volt, mert6 dak 3 tolofájásra szamitottam, ehhez képest nem jött ki, végül vákuum lett. Toló fájásom sem volt csak egy egybefuggő szét repedek érzés.
És mintha elvágták volna utána tényleg.
Onnantól ismét emberi, elviselheto fájdalom volt míg gyogyultam.
Viszont ott a gyermek, aki tényleg be is gyógyítja az emlékeket
Nekem sem fájt annyira, mint amire felkészítettek. Idővel rájöttem, hogy én alapjáraton jól bírom a fájdalmat, pedig azt hittem, hogy nem.
Arra készültem, hogy meg fogok pusztulni a szülőszobában, de igazából nem volt vészes. A vajúdás utolsó fél órájában éreztem, hogy ez azért már igencsak fáj, de erre az elmém úgy reagált, hogy befordultam, kizártam a külvilágot és csak magunkra koncentráltam. A kitolás része pedig gyors volt és könnyű. Éreztem, hogy nyomni kell és feszít, de 10 perc alatt kint volt a baba. Kitolásnál csak a feszítő érzést éreztem, nekem nem fájt.
Még mondtam is a férjemnek, hogy ha ilyen szülni, én simán bevállalnék még vagy 4-et.
Este szültem, másnap már törökülésben szoptattam.
Azt hiszem, a mázlisták közé tartozom!
Belehalni nem fogsz. Aki kipisilt vesekövet vagy a mellébe rakatott implantátum azt mondja azok nagyobb fajdalmak voltak és tovább tartottak. A szulesben az a jó hogy a fájdalom mellett ott a hormon a testedben és az segít az egészet átvészelni. Kb transzba esel, persze nem úgy hogy a vilagodat nem tudod, de annyira arra van a fájdalom kihegyezve, hogy megszülessen a gyermek, hogy tényleg egy más állapotba kerülsz és bírni fogod.
Én oxitocint kaptam 3 óra normál menzesz fájás, 3 óra volt a vajúdás az már nehéz volt, utolsó fél óra brutális és bő egy óra tolasi szakasz. Az oxitocin gyorsít, erősebb fájást okoz. Ha a kitolas nem lett volna pokol, akkor azt mondtam volna, hogy elviselheto a szülés egy rövid nagyon nehéz szakasszal.
11 es voltam
Háromszor volt vesegörcsöm, pisiltem ki vesekövet, de a vajúdás ezerszer jobban fájt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!