A szülés kiírt napja az utolsó menstruációtól számított kerek 40 hét?
Nem értettem félre semmit,egy hét az 7 nap,nem 10,szóval akármennyit adogat hozzá,a hetek ugyanazok maradnak és ha csütörtökön jött meg neki utoljára,akkor a 40.hét is arra a napra esik,mert nem hozzáadogatsz,hanem fogod és lépegetsz lentebb minden csütörtökön...
Nem 10 naponta van a terhességi hét váltás,hanem ugyanazon a napokon minden héten.
Nem lehet mit félreérteni,hülyeséget írtál. A szülés meg nyilván sok mindentől függ,dde a kérdezőt a kiírt időpont érdekli.
Első 12 hétben egyformán fejlődnek a babák,ez alapján állapítják meg a kort. Nekem első lányomnl mivel 34 napos ciklusaim voltak,és tudtam mikor voltunk együtt csak védekezés nélkül,ami a normál 28 napos ciklusnál levő peteérés után kerek egy héttel volt,pont,amivvel a ciklusom is hosszabb volt,a kiírt dátum is egy héttel később volt,mert később fogant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!