Ha valaki a kiírt napon sem szül, mikor kell befeküdnie a kórházba? Vagy nincs erre semmi szabály és megvárják míg beindul a szülés?
Általban egy hetet még szoktak várni, de akkor már menni kell vizsgálatokra 1-2 naponta.
De tényleg egyén és kórház és orvos függő. Nekem másnap beindították pl. kora reggel, mert a kiírt napon nem volt semmi fájás, semmi jele a szülésnek,a méhszáj sem volt csak 2 ujjnyi, viszont ultrahanggal megnézettem (nagy volt a baba nagyon) és azt láták, hoyg nem hogy nagyon nagy, a feje nem is látszik már, annyira bent van a csontok között és szinte semmi magzatvize nem volt már.
Azt mondták, nem növesztik még egy hetet, felesleges és már veszélyes is neki.
Nálam 6 napot vártak.
Egy örökkévalóságnak tűnt :D
40+5 napon fektetett be a dokim, de a többi orvos már 40. után ott akart tartani. 41. héten este indították volna, de reggel magától beindult. :)
Nem tágultam sajnos, így 11 óra vajúdás után császár lett.
40. héttől naponta mentem ctg-re, áramlást 2 naponta néztek, 40+5. napon volt mellbimbó-bügyürgetős ctg, egy másik kismamának elfolyt tőle a magzatvize, nekem sajnos csak kis összehúzódásaim voltak tőle.
Mivel nekem 38. héten egy doki rossz köldökzsinór áramlást mért, ezért be akartak fektetni (más doki nem látott semmi bajt). Nem feküdtem be, vállaltam, hogy 1-2 naponta bejárok CTG-re.
A dokinőm azt mondta, hogy ha a kiírt napig nem bújik ki, akkor aznap már mindenképpen be kell feküdnöm.
Végülis 3 nappal korábban megszületett. Így nem tudom, mennyit vártak volna, ha befektetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!