Miért van ennyi ősrégi/elavult szabály a legtöbb szülészeten?
Igen,egyetértek Veled.
Sajnos nem partnerként kezelnek,ha a saját/gyereked állapotáról van kérdésed,már azt bizalmatlanul nézik.
Férjeméknél nagy a család(7 unokatesó),3-an külföldön élnek az elmúlt egy évben három kisbaba is született.
Amerikában,Írországban és Németországban mindenhol a legalapvetőbb ellátást vették igénybe,és amit meséltek és láttunk a fotókon/videókon sajnos tényleg fényévekre vagyunk..
En is most szultem Angliaban. Diplomas apolo vagyok, dolgoztam Magyarorszagon korhazban, es voltam gyakorlaton a szuleszeten, igy van osszehasonlitasi alapom.
Hogy miben mas?
- eloszor is nem kell lefizetni az orvost
- nincs felesleges turkaszas terhessg alatt
- nincsenek felesleges vizsgalatok - ami otthon csak azert van, hogy a doki tobb penzt csikarjon ki szerencsetlen nobol
- down kor gyanu eseten nem vegeznek amniocentezist, hanem egy vervetellel allapitjak meg 99.9% ra hogy van e eseky down korfa. Otthon is elerheto ez a vizsgalat maganban, negyedmillio forintert. Angliabn ingyen
- Lehet valasztani csaszar es huvelyi szules kozott! Es nem, nem kell lefizetni hozza a dokit, a torveny irja elo, hogy 2011 tol az anya keresere vegezheto csaszarmetszes orvosi indok nelkul is
- lehet valasztani otthon szulest, ilyen esetven kikuldik hazhoz a szulesznot, nem jar erte borton mint otthpn szerencsetlen Gereb Agnesnek ( ha jol tudom a nevet, ha hem bocsi!)
- szules/ csaszar utan nem viszik el egy percre sem a babat a kozeledbol, es az egesz korhazi tartozkodas alatt SOHA nem viszik el a babadat
- rendes szulesnel 12-24 orat kell bent lenni, csaszarnal 24-36 orat. Ha nincs gond persze.
Most ennyi jut eszembe, soha nem szulnek otthon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!