Miért ilyen lekezelőek a szülészeten?
Első babámat várom hétfőre vagyok kiírva. Éjszaka nagyon szűnni nem akaró fájdalmaim voltak a hátamnál és a hasamnál. Nem aludtam szinte semmit és mivel nagyon fájt bejöttünk a kórházba.
a ctg nem mutatott most reggel fájásokat és most alig fáj. Erre a délelőttös húzza a száját h ezek nem fájások majd ha izzadok a fájdalomtól.
Éjszaka hánytam is 2x otthon 1x a kórházba.
első babánál honnan tudjam milyen mikor nagyon fájt és nem múlt. Fogadott orvosom van. Miért ilyenek?
Nekem nem volt fogadott orvosom, de az első szülésem élményét azok tették tönkre, akik aznap be voltak osztva. Neheztelek, de nem rágódom rajta, hazajöttünk a kicsivel aki gyönyörű és egészséges, a többi már nem érdekel.
Ne foglalkozz velük.
Mert hulla fáradtak, sokan ki vannak égve, túlóráznak megállás nélkül semmi pénzért, és többnyire egy jó szót sem kapnak érte. Nem mindenki olyan erős, hogy x év után is mosolyogjon ilyen körülmények között, mint ami ma van az egészségügyben.
Sajnálom a rossz tapasztalatodat, és kívánom, hogy szép szülésed legyen! Ki tudja, talán már ma meglesz a babád! :)
mert a 100 kismamabol 99 feleslegessen szalad be a korhazba ha beszorult egy fing a fenekebe azt hiszi szulni fog.
Ha megerkeznek mar latszik rajtuk hogy teljessen feleslegessen kell oket NST re tenni meg megvizsgalni.
Nemelyik fujtat mint egy gozmozdony aztan a vizsgalatnal joindulattal van egy ujnyi tagulasok.
Senki nem szeret feleselegessen dolgozni es kismamakat korhazban tartani.
A terhesseg nem betegseg nem kell gyogyitani
mindenki jobban jar ha a kismama otthon vajudik amig csak tud.
Aki ugy erzi nem biztos hogy fajasai vannak annak nincsenek is.
A kotelezo korhazi szulesek miatt a korhazak tulterheltek sok a kismama.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!