Lehet, hogy még beindul természetesen?
Nálam sem volt semmi, zárt voltam, fájás nulla. Nekem nem indult be magától sajnos. 41. héten indították és császár lett, mert fél nap utàn sem tágultam.
Viszont ismerősi körömben ezzel egyedül voltam így. A többieknél bejött az indítás, nem lett császár.
Ja és mèg beindulhat magától akár jövőhét péntekig. Hátha.
Anélkül is akármikor beindulhat.
Engem már a terminuson befektettek, 40+3-ra indítottak, és császár lett, mert nem forgott be rendesen a baba, a nyakán volt a köldökzsinór - feltehetően ezért nem nagyon akart elindulni a szülőcsatorna felé. Velem együtt 40+5-re indítottak egy ismerőst, ő hüvelyi úton szült.
Ha valakit érdekelne:
Nem indult be, 42. hét végén indították, 1,5 zacskó oxitocint kaptam, reggel 6 -tól délután 5-ig vártak, enyhe, néha közepes fájásaim voltak, dolgoztunk rendesen, de semmi nem történt, annyira sem nyílt a méhszájam, hogy a burokrepesztőt bevezessék. Így sajnos császárral született az amúgy teljesen egészséges ép csodaszép kisfiam 3880 g-mal és 53 cm-rel. A császármetszés viszont egy borzalom, ha engem kérdeztek, minden rám és a gyerekre vonatkozó körülményével együtt, főleg persze egy ilyen nap után.
Gratulálok a babához!
Hát igen...az indítás nem mindig válik be. :(
Viszont van egy egészséges babád, és ez a lényeg!:)
Szép babázós korszakot kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!