Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van itt valaki, aki még a...

Van itt valaki, aki még a szülése napján valami egészen más tevékenységet végzett - dolgozott, kirándult, utazott, elment valahová - mivel nem számított a szülésre?

Figyelt kérdés
Olyan történetekre lennék kíváncsi, amikor valaki még a szülése napján - vagy azért, mert nem számított rá, vagy mert olyan személyiség - valami oda nem illőnek látszó tevékenységet végzett, és ez emlékezetes maradt?

2015. márc. 19. 14:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőm vásárolni ment,és a butik közepén elment a magzatvíz.Vet rögtön egy bugyit,meg egy nadrágot,és bement a kórházba.
2015. márc. 19. 14:48
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Délelőtt még ablakot pucoltam, mert épp ahhoz volt kedvem, este szültem :)
2015. márc. 19. 14:49
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Délelőtt még kimentem anyám elé a buszhoz, nagy vidáman, visszafelé már meg-megálltunk pár fájás miatt, aztán főztem egyet otthon, és megbeszéltem férjemmel hogy este filmezünk. Mikor mentem be, ő már mondta, töltöm a filmet, gyere! én meg: elment a vizem, megyünk! :D
2015. márc. 19. 14:52
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Elsőt 2 nappal korábban szültem a kiírtnál. Semmi nem mutatott arra hogy szülni fogok. Megcsináltuk a hétvégi nagybevásárlást hazamentünk és nem találtam a helyem. Fájásaim nem voltak, párom bevitt, hogy azért mégis nézzenek meg legfeljebb hazajövünk. Mire beértünk 2 perces fájásaim voltak (30 perc az út) és onnantól 3 óva múlva megvolt a pici.

Másodikat 1 nappal szültem hamarabb. Szintén semmi előjel nem volt. Reggel még az nst-n is mondta a szülésznő, hogy nagyon nyugiban van pedig jó lenne már ha kibújna :). Délután elmentem páromért a munkahelyére kocsival (ez 3 körül volt), bevásároltunk, majd mentünk a nagyobbért mamihoz. Ott kezdett el picit nyilalgatni a hasam alja (de nem vészesen), akkor megint úgy voltunk vele, hogy mielőtt hazaindulunk megnézetjük mi van, nehogy utána vissza kelljen jönni és akkor kapkodás legyen, hogy a nagyobbat hova hogy adjuk le stb. Felhívtam a szülésznőt, hogy bemegyünk (így mondta ő is bejön hátha :)), elmentünk a szülésznőért ez kb fél 6-kor volt, majd be a kórházba és 3/4 6.kor megszületett a pici.

Szóval nekünk a vásárlás bevált.

2015. márc. 19. 14:55
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Délelőtt kocsival mentem CTG-re (30 km), meg is vizsgált a doki.

Hazafelé beugrottam egy bababoltba az autós hordozóért, aztán az Auchanba vásárolni. A pénztárnál éreztem, hogy valami folyik...

Aztán hazakocsikáztam, és hívtam a férjem (dolgozott).

6/15 anonim ***** válasza:
87%
Délután 5-ig dolgoztam, és este 10-kor mentem gyalog a kórházba a férjemmel.. Reggel 5-kor megszületett a lányom.
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Anyummal és apummal annak idején a 40 kilométerrel arrébb lévő városban voltunk a piacon, amikor anyukám szólt, hogy lassan menjünk hazafelé, mert a cuccát fel kellene kapnia... Tisztán emlékszem, ez dél után volt kicsivel, fél négykor már telefonált anyukám, hogy megszületett az öcsém.:D
2015. márc. 19. 14:56
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Elotte nap meg tapetaztam. Tulhordtam, rengeteg joslom volt hetek ota, nem foglalkoztam mar vele. 10Perceseknel delutan elmentunk vasarolni, hogyha szulunk, akkor ugyse mulik el a vasarlastol, ha igen akkor meg a szokasos joslo.. hat nem mult el, este mar a szuloszoban voltam:-)
2015. márc. 19. 15:04
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Anyám!

Kapált a hobbiföldön ~29,5 éve :D

2015. márc. 19. 15:08
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem nem szokatlan helyen, hanem a kórházban folyt el a vizem. Viszont azért voltam bent, mert magas volt a baba szívhangja. De nem találták túl vészesnek, ezért hazaengedtek...volna. Pakoltam össze, a férjem jött értem, de ahogy ültem be az autóba, hogy induljunk haza, elfolyt a víz. Na vissza battyogtunk a parkolóból, és rá pár órára megszületett a babánk.
2015. márc. 19. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!