Van itt valaki, aki még a szülése napján valami egészen más tevékenységet végzett - dolgozott, kirándult, utazott, elment valahová - mivel nem számított a szülésre?
Elsőt 2 nappal korábban szültem a kiírtnál. Semmi nem mutatott arra hogy szülni fogok. Megcsináltuk a hétvégi nagybevásárlást hazamentünk és nem találtam a helyem. Fájásaim nem voltak, párom bevitt, hogy azért mégis nézzenek meg legfeljebb hazajövünk. Mire beértünk 2 perces fájásaim voltak (30 perc az út) és onnantól 3 óva múlva megvolt a pici.
Másodikat 1 nappal szültem hamarabb. Szintén semmi előjel nem volt. Reggel még az nst-n is mondta a szülésznő, hogy nagyon nyugiban van pedig jó lenne már ha kibújna :). Délután elmentem páromért a munkahelyére kocsival (ez 3 körül volt), bevásároltunk, majd mentünk a nagyobbért mamihoz. Ott kezdett el picit nyilalgatni a hasam alja (de nem vészesen), akkor megint úgy voltunk vele, hogy mielőtt hazaindulunk megnézetjük mi van, nehogy utána vissza kelljen jönni és akkor kapkodás legyen, hogy a nagyobbat hova hogy adjuk le stb. Felhívtam a szülésznőt, hogy bemegyünk (így mondta ő is bejön hátha :)), elmentünk a szülésznőért ez kb fél 6-kor volt, majd be a kórházba és 3/4 6.kor megszületett a pici.
Szóval nekünk a vásárlás bevált.
Délelőtt kocsival mentem CTG-re (30 km), meg is vizsgált a doki.
Hazafelé beugrottam egy bababoltba az autós hordozóért, aztán az Auchanba vásárolni. A pénztárnál éreztem, hogy valami folyik...
Aztán hazakocsikáztam, és hívtam a férjem (dolgozott).
Anyám!
Kapált a hobbiföldön ~29,5 éve :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!