Milyen volt úgy szülni, hogy apuka külföldön dolgozott?
Figyelt kérdés
Volt már akkor nagyobb gyerkőc?Haza tudott jönni?Messze dolgozott?2013. júl. 1. 10:04
1/4 anonim válasza:
Szia! A párom kamionozik, mind a 3 szülésemnél külföldön volt. Az első szülésnél elindult haza akkor, amikor én a kórházba indultam. A szülést lekéste fél órával, de még látta a babát a szülőszobán. A második sürgősségi programozott császár lett, ott 2 naposan látta a babát. Most a 3.nál mentővel mentem szülni, itt másnap látta a babát először. Az első 2 szülésnél velem volt a nővérem, most viszont egyedül voltam. Nem volt jó, de szerencsére a baba gyorsan jött és hamar kárpótolt a "magányomért". Sok sikert neked is.
2/4 anonim válasza:
Szia! Az èn fèrjem is kamionos! Akkor indult kifelè mikor èn szülni, ès már nem tudott hazajönni! Anyukám jött be velem! De szerintem nekem így talán jobb volt anyuval! Azt viszont nagyon sajnáltam,hogy majdnem 2 hetes volt a lányunk mikor az apja először látta! Kèpet küldtünk neki de hát az nem ugyanaz! Te párod sem lesz veled?
3/4 anonim válasza:
Nagyon rossz volt.3 hetes volt a lányunk mikor először látta.
4/4 A kérdező kommentje:
Hú,ez nagyon nem jó.Második babánk lesz.Az elsőnél velem volt végig.Most is így készültünk,de kapott egy nagyon jó állást külföldön,így augusztusban már ott kezd.Szeptemberre várjuk a kicsit.Remélem haza jöhet egyből,de legkésőbb hétvégén,így hetekig nem kell rá várnunk,de akkor is....
2013. júl. 3. 10:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!