A gyerektartástfizető apuka külföldön telepedett le és Magy-on nincs semmilyen jövedelme és úgy nyilatkozik, hogy ott alkalmi munkából él és én szeretném megemeltetni a gyermektartást, de nem lehet tudni a jövedelmét, mennyi eséllyel indulhatok neki?
Ok hogy lejonnek az o koltsegei, de egy kinti fizetesbol 2 gyerek utan NEM 30000 Ft-ot kellene fizetnie. Gondold csak el, hogy ezt az osszeget az itthoni fizetesebol allapitottak meg, nem? Gondolom a tobb fizetesert ment kulfoldre dolgozni, ugyhogy mindenkepp tobb jarna nektek. De ha ugy gondolod, hogy kulfoldrol hoz ruhat, cipot a gyerekeknek, es ez neked segitseg, akkor szerintem igy ok. lenne.
Az alkalmi munka mit jelent kulonben nektek?
Mert alkalmi munkabol o nem tudja sajat magat fenntartani kulfoldon!!!!! Alkalmi munka, ha neha, alkalmankent, amikor pl. munkat talal, elvallalja, nem? Hat ebbol ugyan nem tudja magat fenntartani, es meg haza is utazik havonta a gyerekekhez, ez sem ket filler. Kulfoldon elek, es egy szobat, lakast berelni nem olcso mulatsag. Szerintem ne higgyel neki, mert felesleges. Vagy rendesen dolgozik, es nem akarja megmondani hogy hol, vagy itt-ott, de akkor feketen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!