Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Anyukák! Milyen érzés amikor...

Anyukák! Milyen érzés amikor megindul a szülés? Ti miből tudtátok, hogy itt az idő?

Figyelt kérdés

Nem tudom hogyan képzeljem el... Néha fèlek, hogy nem veszem észre a jeleket és későn érek be a kórházba. Mert ugye nem mindig megy el a magzatvíz stb..

A fajasok ha megkezdődnek az milyen érzés?

2022. ápr. 5. 01:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A 39. héten éjjel arra ébredtem, hogy valami folyik belőlem. Elmentem a mosdóba, és kis vérzést láttam. Nagyon megijedtem. Ébresztettem a férjem, hogy azonnal menjünk be a kórházba. Ott megvizsgáltak, majd jól lecsesztek, hogy minek kellett berohanni. Aztán jött az orvosom, és ő is mondta, hogy felesleges volt bemenni, de ha már ott vagyok, akkor aznap ott tartanak, és másnap reggel hazamehetek. Este 7-kor kezdődtek a menstruációs görcshöz hasonló fájások. 22 órakor vittek a szülőszobára. A fájások egyre erősebbek lettek, de nagyon nehezen tágultam.6 órakor jött be hozzám a férjem. Végül, reggel 9 óra után született meg a kincsem. Szóval nem mentem haza, ahogy a dokik mondták, jól éreztem én, hogy szülni fogok. :)
2022. ápr. 5. 10:37
 12/13 anonim ***** válasza:

Nekem éjjel egy hirtelen hascsikarás jött, arra ébredtem. És akkor már éreztem is, hogy valami folydogál.

Az osszehuzodások azonban teljesen más jellegű fájdalmat okoztak. Ez a csikarás inkább a burok megrepedése lehetett gondolom….

2022. ápr. 5. 13:46
 13/13 anonim ***** válasza:
Elfolyt a magzatvíz.
2022. ápr. 21. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!