Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Anyukák, volt akinek nem...

Anyukák, volt akinek nem segített a 3. trimeszterben nyitott méhszájnál az otthoni pihenés és gyógyszer és megindult a szülés idő előtt? Nem pihentetek eleget vagy mi volt a baj?

Figyelt kérdés
2012. máj. 11. 22:51
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem a 27. héttől 1111 volt a méhszájértékem. Majdnem egy hétig kaptam magnézium infúziót, mert jóslóim is voltak. Utána Magnerotot szedtem. A 35. héten szültem, de nem a méhszáj miatt, hanem mert elkezdett leválni a placenta. Nem hiszem, hogy nem pihentem eleget, tényleg csak zuhanyozni+wc-re keltem fel, még enni is fekve ettem. Mikor szültem, azt mondta a dokim, hogy ez ellen semmit sem tudtam volna tenni.

Ha neked is nyitva a méhszáj akkor kitartás, pihenj sokat! Nem egy esetet hallottam, aki még túl is hordta a babát.

2012. máj. 12. 21:28
 2/5 anonim ***** válasza:
off, elnézést: elképedtem azon amit az első válaszoló írt. Mitől nyílik ki idő előtt a méhszáj, van erre magyarázat?
2012. máj. 14. 00:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem 21 hetesen nyílott ki teljesen a méhszáj. Összevarrták és 38+5 hétig kihordtam, szigorú, szó szerint végig fekvéssel, ágy lába megemelve. Mondjuk akkor is úgy indította meg a doki a szülést, mert már sajnált, hogy 4 hónapja kórházban fekszem. Azt nem tudni mitől nyílik ki :(
2012. máj. 14. 09:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Kedves Második! Első válaszoló vagyok. Elképzelni nem tudom mitől nyílhatott ki. Bár gyanítom nálam az játszhatott közre, hogy nagyon mélyen be volt ágyazódva a méhfalba a placenta és gyakran keményedtem. Pedig aztán tényleg kíméltem magam, mg-ot szedtem és mégis...
2012. máj. 14. 09:19
 5/5 anonim ***** válasza:
2.vagyok, köszi a választ, nagyon sajnálom, de minden jó ha a vége jó, úgy olvasom azért végül senkinél nem lett nagyobb baj végül.
2012. máj. 14. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!