Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van olyan anyuka, akinek...

Van olyan anyuka, akinek nyitott gerinccel született a babája?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 12. 07:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem ugyan nem, de a szomszédban volt egy kislány. Elég sokat szenvedett, 8-szor műtötték, de most már egészséges. Kicsit biceg még. De ennek is vannak súlyossági fokozatai, van aki túl sem éli. Miért kérdezed?
2012. ápr. 12. 08:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Egy ismerődöm kislánya született így. Sokszor műtötték már és élete végéig katétere lesz,mert a húgyhólyagja nem tartja meg a vizeletet. Azt mondták az anyukának,hogy nem fog tudni lábra állni, ahhoz képest vígan futkározik a 3 éves kislánya. Szóval egész jól van.
2012. ápr. 12. 09:33
 3/6 anonim ***** válasza:
De akkor miért kell az ilyen babákat elvetetni, ha ez kiderül az uh-on??? Miért javasolják? A fenti példák szerint azért még élhetnek majdnem teljes életet. (Bocs, hogy nem a kérdésre válaszoltam).
2012. ápr. 12. 12:16
 4/6 anonim ***** válasza:

Mert vannak súlyossági fokozatai. És mert elég sokat szenvednek ezek a gyerekek. Persze élhetnek teljesebb életet, mint pl. egy szellemi fogyatékos, de senki nem ilyen gyermekre vágyik. Az abortuszt nem erőltetik, mindenkinek a saját döntése, hogy bevállalja-e. A szomszédasszonynak megmondták, hogy ez van, de ő nem vetette el, mert azt is mondták, hogy kislány, és ő a 2 fia után már mindenképpen akart egy kislányt.

1. voltam.

2012. ápr. 12. 13:13
 5/6 sumergo ***** válasza:
A párom nővérének nyitott gerinccel született a lánya (15 éves). Tolószékben tölti az életét, de még ülni sem tud rendesen. Senkinek nem kívánok ilyen életet!
2012. ápr. 12. 14:06
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem a lubális szakaszon nyitott. 17 évesen jöttek rá. Azon kívül, hogy van egy max. súlyhatár emelésnél, illetva nagyon magas sarkú cipőket nem hordhatok, semmi bajom.

Kb. 15 cm hosszan, fél centi szélességben nyitott a gerincem. Egy terhességet is kihordtam így. A végén kicsit fájt a hátam, de ennyi. Időre született.

2017. júl. 23. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!