Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akiknek volt csaszaros szülésü...

Akiknek volt csaszaros szülésük meg hüvelyi ha mégegyszer kene szülni melyiket választanak?

Figyelt kérdés

Én vajudtam 16orat a végén császár lett így a tolofajasokat nem tapasztaltam meg. Na de a császár utáni pár nap maga volt a pokol.

Megszeretnem próbálni a VBAC-t de kiváncsi vagyok ki hogyan Élte meg ha különböző módon szült

2022. márc. 23. 10:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
10-es vagyok, mármint harmadjára, ez lemaradt :D
2022. márc. 23. 15:47
 12/15 anonim ***** válasza:

Az a baj ezzel a kérdéssel itt hogy inkabb olyanok valaszolnak akiknek csak az egyik volt. Multkor is volt egy kerdes es mar azon ment a vita h melyik a rosszabb.

Nekem surgossegi csaszarom volt, nagyon nagyon hosszas felépüléssel. Sajnos altatasban. Ha en szülnek meg egyszer megprobalnam a VBAC-at. De semmi garancia nincs arra hogy ha sikerul is jobb szules élményed lesz illetve hamarabb felépülsz mint a csaszarbol. Aki nehezen épül fél csaszarbol vagy hüvelyi szulesbol szetintem mind ketto szélsőséges eset, mint ahogy azis h Valaki ciganykerekezik 2 nappal utanna.

Minden esetre konnyu szülést es jo babazast kivanok :)

2022. márc. 23. 16:14
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
2 hüvelyi szülés, probléma mentes terhesség, 1 nél újraélesztették a fiam, bennszorult a szülőcsatornába, 2 ott is volt probléma, 3-nál császárt kértem, én a császárt választanám. Császár után sokkal gyorsabb volt a felépülés nekem. Az 1 gyerekem 10 évig hordtam fejlesztésre.
2022. márc. 23. 18:59
 14/15 anonim ***** válasza:
86%
Hogy tudja valaki leírni, hogy "csodálatos természetes szülése volt", úgy, hogy nem megy utána a széklet tartás? 😳🤯😳🤯
2022. márc. 24. 01:47
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Én a császárt fizikailag és lelkileg is sokkal jobban bírtam. Fel tudtam rá készülni (faros baba), tudtam, mennyi ideig fog tartani és személy szerint kevésbé zavart utána bármi fájdalom, mert már nyugodt voltam, hogy a baba épségben kint van.

Az első szülésemnél (ez volt a hüvelyi), rettenetes volt a bizonytalanság, a szülés elhúzódása, a kétséges kimenetel. Nem beszélve a (számomra) ezerszer rosszabb fájdalmakról.

2022. márc. 24. 01:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!