Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akiknek volt csaszaros szülésü...

Akiknek volt csaszaros szülésük meg hüvelyi ha mégegyszer kene szülni melyiket választanak?

Figyelt kérdés

Én vajudtam 16orat a végén császár lett így a tolofajasokat nem tapasztaltam meg. Na de a császár utáni pár nap maga volt a pokol.

Megszeretnem próbálni a VBAC-t de kiváncsi vagyok ki hogyan Élte meg ha különböző módon szült

2022. márc. 23. 10:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
63%

Császár.

Nekem a hüvelyi után volt pokol, szerintem ez valami ósdi tévhit,hogy hüvelyi után 2 nap már cigánykereket tud hányni az ember,nekem 2 honapig nagyon fájt.

2022. márc. 23. 10:23
 2/15 anonim ***** válasza:
85%
Nekem nem volt császárom, csak hüvelyi, de hidd el, a tolófájás a legkevesebb. De amúgy sokmindentől függ, valakit pl. Úgy elintéznek odalenn (gátmetszésre, repedésre gondolok), hogy utána hetekig/hónapokig se ülni se wc-zni semmit nem tud. Na Ő szerintem kiegyezne inkább egy császárral. De valaki meg spontán szülés után 2 órával úgy ugrál, mintha mi se történt volna.
2022. márc. 23. 10:24
 3/15 anonim ***** válasza:
68%

Én csak császár.

Bár igaz h baromira megúsztam mindent amin mások keresztülmennek.

7,5 órát vajúdtam természetesen (programcsászár előtt beindult a szülés 3 nappal), és az nagyon durva volt pedig max a felénél járhattam. Semmi pénzért nem akarnék önként végigcsinálni egy természetes szülést.

De tényleg nagy szerencsém volt, mert a legjobb a kórház legjobb orvosa volt hajnalban ügyeletben és senki nem is szült rajtam kívül aznap.

Az első felállás car volt, de nem volt rosszabb, mint egyetlen egy fájás.

Folyamatosan nyomták vénásan a dupla fájdalomcsillapítót, úgyhogy amikor nem mozogtam egyáltalán semmilyen fájdalmat nem éreztem és amikor meg kellett mozdulni, az sem volt szörnyű.

6 hét kímélő életmód után (ami term.szülésnél is fontos) már mindent csinálhatok, nem érzem úgy h valaha műtöttek volna.

De szerencsére nem akarok több gyereket, mert azért nagyon aggódnék ha újra fel kellene vágni, mert tuti nem lenne ekkora mákom újra.

(De akkor is a császárt választanám, mert a term.szülést nem lennék képes bevállalni)

2022. márc. 23. 10:41
 4/15 anonim ***** válasza:
74%
Nekem a hüvelyi volt ezerszer jobb összességében.
2022. márc. 23. 11:01
 5/15 anonim ***** válasza:
84%
1. Nem tévhit, hanem valakinek ilyen, valakinek olyan. Én két napot vajúdtam és igaz nem cigánykerekeztem, de nem voltak fájdalmaim. Sajnálom, hogy neked így alakult, remélem azóta jobban vagy!
2022. márc. 23. 11:15
 6/15 anonim ***** válasza:
52%

Nem volt császárom, csodálatos természetesen szülésem volt, akár másnap szültem volna újra. Fizikális település nagyon gyorsan ment, viszont az inkontinencia, a széklet tartás, tehát a záró izmok tönkre mentek, nem kicsit.. most hét hónapos a fiam, rendszeres intim torna mellett most kezd helyrejönni, a végbél záróizommal is még mindig vannak gondok.

Szóval nekem maga a szülés nagyon jó volt, ez a teljesen rendbejonni dolog viszont nagyon nehéz számomra.

2022. márc. 23. 11:37
 7/15 anonim ***** válasza:
89%
Utolso es te ezek után szülnél még egyszer?
2022. márc. 23. 11:45
 8/15 anonim ***** válasza:
79%
Nekem volt mindkettő. Az első spontán hüvelyi, minimális beavatkozással, elég gyorsan. Ha ilyen lenne bevallalnám. A 2. maga volt a pokol, oxi, hasbakönyöklés, ezután császár. És mégis a csm után gyorsabban felépültem, mint az első szülés után.
2022. márc. 23. 11:46
 9/15 anonim ***** válasza:
Csak hüvelyi volt, de második szülés után én képes lettem volna a cigánykerékre. Az elsővel sem volt vészes, de ott picit vágtak
2022. márc. 23. 12:43
 10/15 anonim ***** válasza:
54%
1 hüvelyi, 1 sürgősségi császár, és a programcsászárt választottam.
2022. márc. 23. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!