Akiknek volt csaszaros szülésük meg hüvelyi ha mégegyszer kene szülni melyiket választanak?
Én vajudtam 16orat a végén császár lett így a tolofajasokat nem tapasztaltam meg. Na de a császár utáni pár nap maga volt a pokol.
Megszeretnem próbálni a VBAC-t de kiváncsi vagyok ki hogyan Élte meg ha különböző módon szült
Császár.
Nekem a hüvelyi után volt pokol, szerintem ez valami ósdi tévhit,hogy hüvelyi után 2 nap már cigánykereket tud hányni az ember,nekem 2 honapig nagyon fájt.
Én csak császár.
Bár igaz h baromira megúsztam mindent amin mások keresztülmennek.
7,5 órát vajúdtam természetesen (programcsászár előtt beindult a szülés 3 nappal), és az nagyon durva volt pedig max a felénél járhattam. Semmi pénzért nem akarnék önként végigcsinálni egy természetes szülést.
De tényleg nagy szerencsém volt, mert a legjobb a kórház legjobb orvosa volt hajnalban ügyeletben és senki nem is szült rajtam kívül aznap.
Az első felállás car volt, de nem volt rosszabb, mint egyetlen egy fájás.
Folyamatosan nyomták vénásan a dupla fájdalomcsillapítót, úgyhogy amikor nem mozogtam egyáltalán semmilyen fájdalmat nem éreztem és amikor meg kellett mozdulni, az sem volt szörnyű.
6 hét kímélő életmód után (ami term.szülésnél is fontos) már mindent csinálhatok, nem érzem úgy h valaha műtöttek volna.
De szerencsére nem akarok több gyereket, mert azért nagyon aggódnék ha újra fel kellene vágni, mert tuti nem lenne ekkora mákom újra.
(De akkor is a császárt választanám, mert a term.szülést nem lennék képes bevállalni)
Nem volt császárom, csodálatos természetesen szülésem volt, akár másnap szültem volna újra. Fizikális település nagyon gyorsan ment, viszont az inkontinencia, a széklet tartás, tehát a záró izmok tönkre mentek, nem kicsit.. most hét hónapos a fiam, rendszeres intim torna mellett most kezd helyrejönni, a végbél záróizommal is még mindig vannak gondok.
Szóval nekem maga a szülés nagyon jó volt, ez a teljesen rendbejonni dolog viszont nagyon nehéz számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!