Melyiket választanátok ha kellene?
Figyelt kérdés
A: császárral szülsz de sok tejed van és sokáig tudsz szoptatni
B: hüvelyi úton szülsz, de szinte semmi tejed, nem tudsz szoptatni
2020. máj. 26. 19:44
1/23 anonim válasza:
A De csak a szoptatás miatt, ha tehetném hüvelyi úton szülnék.
2/23 anonim válasza:
Pontozzatok le, de inkább háromszor szülők, mint hogy egyszer felvágjanak.
4/23 anonim válasza:
A.
Hüvelyi úton szültem, az elején sok tejem volt, de olyan 4 hónap múlva nagyon megcsappant, bár ettől még sokáig szoptattam. Inkább szültem volna császárral, és örültem volna, ha a sok tej mindvégig kitart.
6/23 anonim válasza:
Csak ez a kettő van? Császárral szültem nem tudtam szoptatni olyankor mi van?
7/23 A kérdező kommentje:
Én A.
A szülés egy pár órás max napos dolog. De az anyatejes táplálás sokkal tovabb tarto hiányérzetet okoz ha nem adatik meg, ráadásul az a baba egészséget szolgálja sokáig.
2020. máj. 26. 19:59
8/23 anonim válasza:
Úgy állítod be ezt mintha a császárral szülés meg a szoptatás hiánya valami fogyatékosság lenne! Fogalmad sincs hogy ezzel a kérdéssel kiket bántasz.
9/23 anonim válasza:
Hülye kérdés!
A kettőnek nem feltétlen van egymáshoz köze, sőt! 2 császáros barátnőm nem tudott szoptatni, egy másik ismerősöm császár után majdnem 3 évig.
én természetes szülés után 1x tudtam másfél évig, másodjára nem tudtam.
10/23 anonim válasza:
Császárt csak végső esetben választanék, ha életbe vágó lenne. Csak azért, hogy szoptassak, biztos nem feküdnék kés alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!