Ti melyikeket választanátok?
Sziasztok!
A helyzet a következő: Jelenleg kondizok,heti háromszor teljes testedzést végzek,viszont voltam pár brazil jitsu edzésen,ami nagyon megtetszett,viszont nem teljes mértékben találom alkalmasnak az utcai önvédelemre,ami fontos lenne nekem.Nagyon érdekel a birkózás is,meg az ütő-rúgó sportok is,de a kondizást sem szeretném abbahagyni,mert szeretnék jól kinézni :D
Szóval az alábbiakon gondolkodtam,de nem tudok választani:
-Kondi
-BJJ
-Birkózás
-MMA
Sajnos nyilvánvalóan nem tudom mindegyiket csinálni.Ha ti a helyemben lennétek,akkor minden szempontot figyelembe véve,melyik kettőt választanátok a 4-ből?
Előre is köszi a válaszokat!
ha a kondi az elsődleges edzés,akkor a boksz jó mellé,mert ott nem tudsz olyan sérülést beszedni ami miatt ki kellene hagyni a konditermi edzést.
esetleg még a hagyományos kickbox,mert ott csak felsőtestre és fejre lehet rúgni,nincsen combos.
míg hagyományos üti rugin időnként le lesz zúzva a combod,térded,alkarod.
úgy meg nem lehet rendesen edzeni ha 1 hétig nem hajlik a térded.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!