Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A szülődàgyon miért vannak...

A szülődàgyon miért vannak szìjak? Leszìjazzàk a làbakat?

Figyelt kérdés

#Leszìjazàs
2022. márc. 19. 17:31
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
93%
Az enyémet simán odakötötték
2022. márc. 19. 17:32
 2/19 anonim ***** válasza:
79%
Az enyémet is kikötözték,mert a fájdalomtol folyton össze csuktam a lábaimat.
2022. márc. 19. 17:33
 3/19 anonim ***** válasza:
90%
Igen.
2022. márc. 19. 17:37
 4/19 anonim ***** válasza:
73%
Ahol én szültem ott nem láttam ilyet….elég rosszul hangzik.
2022. márc. 19. 17:56
 5/19 anonim ***** válasza:
93%
Én alig vártam hogy bele rakhassam a lábam és nyomhassak nekem kifejezetten jó volt ez a póz.Egyébkent nem kötelező bele rakni a lábad,de leszíjazzni csak azert szíjazzák mert önkéntekenül is lerughatod a személyzetet.volt is ilyen mikor egy szülésznő a fél szemére megvakult.
2022. márc. 19. 18:00
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Mármint a kengyelbe raktam a lábam és ott szíjazzák le ugye.
2022. márc. 19. 18:00
 7/19 anonim ***** válasza:
60%
Regi, rossz gyakorlat, nem szulnek ilyen helyen, haton fekve eleve sokkal tobb a komplikaciok kockazata.
2022. márc. 19. 18:01
 8/19 anonim ***** válasza:
58%
7-es vagyok, le lehet pontozni, szultem haton felve es negykezlab is, eg es fold.
2022. márc. 19. 18:13
 9/19 anonim ***** válasza:
34%

Hàt normàlis helyen nem kötik le az embert mikor szül. De vannak nem normalis helyek, ott leszíjjszzàk. Kèsz ķìnzòkamra nèmelyik balkàni szülészet. Nègykèzlàb szültem, ùgy a gravitàciò is segìtett.

Azert kötik ki a nőket, hogy ne tudjanak elenkezni.

2022. márc. 19. 18:32
 10/19 anonim ***** válasza:
83%
Ok nélkül nem kötnek le senkit, csak akkor, ha kalimpál a lábával, rugdalózik, stb (nyilván nem feltétlenül direkt, hanem a fájdalomtól). Vannak nők, akiket a simogatás és az "ugyan Katika, nyugodjon meg, semmi baj, mindjárt kint lesz a baba" nem nyugtat meg annyira, hogy képesek legyenek kontrollálni magukat. Ha az anyuka fejbe rúgja a szülésznőt vagy az orvost, akkor nem lesz, aki a következő gyereknél segítsen, ha pedig valami műszert vagy felszerelést borít fel/tesz tönkre, akkor a következő szülő nőnél nem lesz mit használni. Ha pedig akkor rúg bele a személyzetbe, amikor mondjuk épp injekciót adnak neki vagy gátmetszést végeznek, azzal nem csak bennük, hanem saját magában vagy a babában is kárt tehet.
2022. márc. 19. 18:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!