Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Apás szülés ellen és mellett...

Apás szülés ellen és mellett érvek?

Figyelt kérdés
2022. márc. 19. 16:50
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
20as vagyok. Hozzáteszem, hogy volt szülésznőm, de egy nő nem tud akkora erőt kifejteni amit a helyzet megkövetel és ami valóban segít. Nekem tényleg a férjem fizikai ereje kellett.
2022. márc. 19. 21:43
 22/27 anonim ***** válasza:
Ő lefogott?
2022. márc. 19. 22:22
 23/27 anonim ***** válasza:
73%
Miért fogott volna le? :D Nagyrészt a keresztcsontom nyomta teljes erővel. Szerintem durva, hogy nem mondják, mekkora fájdalomcsillapító hatása van. Viszont ehhez tényleg férfierő kell, hogy valóban segítsen. A férjem azt mondta, hogy soha életében nem kellett ekkora erőt kifejtenie és már a tűrőképessége határán volt. (Költöztet, komplett bútorokat visz fel akár a 10.re is, emellett súlyzós edzéseket csinál és még ígyis). Én meg azt mondtam, hogy ha ennyire képes csökkenteni a fájdalmam, akkor bármennyit szülök még. Van jópár könyv ami erről szól, tényleg jó sok fogás van.
2022. márc. 19. 22:41
 24/27 anonim ***** válasza:
66%

"Majd rájössz..."

Tisztában vagyok vele, hogy bunkók stb, mint mindenki, aki valaha egészségügyi ellátásra szorult Magyarországon. Viszont ha valami gond van, akkor azon ők tudnak segíteni, nem a párom. Nem tudom, miért kell lepontozni, amiért másképp gondolom ezt a dolgot, mint az itt válaszolók többsége, én nem szeretnék lebeszélni senkit arról, hogy bent legyen nála szülésnél bárki, akit szeretne, simán csak engem személy szerint nem vonz az ötlet különösebben.

2022. márc. 20. 07:11
 25/27 anonim ***** válasza:
56%
Ismerőséknél anyuka ragaszkodott hogy apuka bent legyen. Aminek az lett a következménye, hogy apukát úgy traumatizálta a szenvedő felesége látványa, hogy nem akar második gyereket, pedig azelőtt kettőt szerettek volna.
2022. márc. 20. 09:11
 26/27 anonim ***** válasza:
64%

Nekem erről mindig egy Hemingway novella jut eszembe, aminek elég borzasztó vége van.

N

2022. márc. 20. 11:15
 27/27 anonim ***** válasza:
24%

#26 Nekem is.

Velem sem jött be, én az a fajta vagyok, aki fejbe vágta volna a második mit segítsen kérdésnél, ráadásul nekem mindig olyan érzésem van, amikor hallom a sztorizgatásokat az apáktól, mintha moziba ültek volna be. Valaki dokumentum filmként írja le, valaki horrorként, de olyan érzésem sosem volt, hogy az illető férfit olyasmi érzés fogta volna el, amit egy anya ott valójában legbelül érez. Persze, ez nem is elvárható.

Mindenki döntse el maga, tudom, hogy sokan nagyobb biztonságban érzik magukat, és nekik jobb élmény így, mások vagyunk, én nem szeretném.

2022. márc. 20. 14:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!