Apás szülés ellen és mellett érvek?
Mivel a férjem az egyenjogú társam, ha ő azt mondja nem szeretné látni, akkor én nem erőltetem, hanem tiszteletben tartom.
Mint ahogy másnál én is elvárom hogy ő tartsa tiszteletben ha valamit én nem szeretnék.
Én gyerek vagyok (20 múltam, de nem vagyok apa, csak mint gyerek írom a kérdést).
Nekem apa volt bent szülésnél. Nálam és testvéremnél is. Azóta is bárhol felvetődik a téma mindíg mondja, hogy újra bemenne és nagyon támogatja az apás szülést. Szerinte senkinek nem lenne szabad kihagyni. Apám vicces ember, mindíg hülyéskedik. De mikor felhozódik a téma mindíg valahogy más, meghatottabb vagy nem is tudom, hogy tudnék fogalmazni.
Mikor most nem lehetett bent lenni az apáknak szülésnél enyhén fel is volt háborodva, hogy ezt az örömöt egy apától se lenne szabad elvenni.
Keresztapám volt még úgy, hogy az elsőnél nem volt bent, a másodiknál igen, de bánja utólag, hogy kihagyta az elsőt.
Én tényleg el nem tudom képzelni, hogy milyen lehet vagy én szeretnék-e ott lenni (szerencsére van idő). Mindenesetre még nem hallottam olyat, ahol azt mondta volna egy apa, hogy bánja, hogy bement.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!