Hol nezessem meg, hogy a magzatvíz szivárog e ? Többi lent
Lassan eljön a kiírt időpont, sok a folyasom , ( nem áttetsző, sűrű zöldes inkább)
Ez lehet , hogy nem a magzatvíz, de ha vizsszeru jön , hol nezessem meg , ha a mi kisvarosunkban nincsen szülészet, mentővel megyek majd kb 40 km re lévő kórházba szülni .
Nőgyógyászat, vagy sürgősségi??????
Használd a kúpot, nem lesz a babának semmi baja, sokkal biztonságosabb, mint a canesten.
Illetve a fertőzés v kórokozó nagyobb kárt tesz,mint a betadin. Nem a hüvelyben, hanem felszalló fertőzést okoz, a burok , a víz, a baba is megfertőződhet méhen belül, nem pedig szülés közben.
Este felteszel egyet és kész :)
Ha letöltöd az eesztről a leleted és privátban átküldöd, szívesen ránezek
54 : hát igen , a jód miatt van ellenjavallat a tájékoztató szerint .
A Micovag pedig a borax miatt ... Újabb vizsgálatok alapján ..
Először felírta nekem a Fluomizint ( gomba ,bacira egyaránt van ) Hát ez olaj volt a tűzre a használat utáni érzést illetően. Aztán jött a dalacin krém. Kérdeztem : ez mindenre jó? ( Baktérium,gomba ) persze persze volt a válasz . Aztán ez csak antibiotikum...
Érzésre , tünetekre jobb lett, de egyértelműen nem múlt el ,csak enyhült. Ekkor kértem írja fel egy olyat aminek a tájékoztató jaban az áll , hogy terhesen is lehet , és sokaknak segített,ahogy olvastam ( sajna most nem jut eszembe a neve ) Válasza : nem kell az , vegyek micovag ot. Mondom : de ez nem csak huvelyflora helyreállíto? Válasz : nem ,nem kiírt ez mindent ..
És akkor most ez a másik doki a betanite t ..
56 : Elmondom Neked/Nektek, hogy, ha a válaszomban röpködtek volna a "rák" ,"halljak meg, " csaladoddal együtt kivégezlek" kifejezések, na ez , illetve a helyesírás nem épp helyes használata- na az utalna sokkal inkább az altalatok annyira lenézett "C." származásra .
És figyelj, én csak arra reagáltam, amit egyszerűen tűrhetetlen tipikus magyar mentalitásnak tartok, amikor lenézik , hülyének nézik a másik embert , vagyis fölénybe rangsorolják az ő énjuket .
És itt ez történt , tehát nem én kezdtem ...
Jaa ,és az a szép az egészben , ha visszaolvasod láthatod , hogy ki is derült ,hogy a nagy lenéző ( hülyének néző) válaszoló druszatok , na ő aki nem volt képben , (amivel sztem egyáltalán semmi gond ,- én ezért sose bantanek senkit ,mint pl ő.. ) , de akkor kérem szépen ne tegye itt magát hogy még ő a "Jani"...
Aki érti érti... Leszarom..
UI : én a részemről ezt leszarom ,több kommentet nem olvasok , aki válaszolt, segített emberi stílusban , annak pedig még egyszer köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!