Hol nezessem meg, hogy a magzatvíz szivárog e ? Többi lent
Lassan eljön a kiírt időpont, sok a folyasom , ( nem áttetsző, sűrű zöldes inkább)
Ez lehet , hogy nem a magzatvíz, de ha vizsszeru jön , hol nezessem meg , ha a mi kisvarosunkban nincsen szülészet, mentővel megyek majd kb 40 km re lévő kórházba szülni .
Nőgyógyászat, vagy sürgősségi??????
Szülőszoba, azonnal
Érzed mozogni a babát???
Nem hiszem el, hogy zöldes folyásról senki nem beszélt neked :(
Ez vagy nagyon durva fertőzés, vagy meconiumos magzatviz.
És megegyszer mondom, szülészet, szülőszobát keresd.
Nem sürgősségi, mert se balesetes, se belgyógyászati eset nem vagy...
Nem rendelő, mert az felesleges időhúzás, nem sztk SZÜLÉSZETI OSZTALY
Szülészet!
Azt írta a kérdésben, hogy lassan itt a kiírt időpont.
Abban a kórházban, ahova én tartoztam, 25.héttől mindenféle probléma esetén a szülőszobai ambulanciara kellett menni.
Na voltam !
Felkuldtek a szülészeti osztályra . Először az orvos egy pálcát nyomott , azt mondta vett egy leoltast...
Aztán csusszak feljebb , csinált uh ot. Úgy éreztem , hogy több ideig néz , és több adatot diktált, mint ahol lakok és járok gondozásra...
Végül azt mondta , hogy a leoltas eredményét kb egy hét múlva látja az orvosom.De azt én is látom az ugyfelkapun, ugye ?
Ez vajon csak a streptococcus t nézi? Vagy mindent ? Bacit, gombát is ? .... Streptococcus t már vettek ott ahova járok egyébként ...
Illetve vegyek betadine kupot!
Ezt mondta
Ha a magzatvíz zavaros lett volna , vagy szivárog ,vagy bármi van , ezt ő az uh alatt látta volna ??
Igen, azt látta volna, ha szivárog.
És igen, látni fogod az ügyfélkapun.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!