Farfekvéses babánál ki dönt, hogy egyértelműen császár lesz-e?
Figyelt kérdés
Sok kórházban, sok orvos hajlandó megpróbálni a természetes szülést faros babával is. De ha én nem szeretném, akkor mi a helyzet? Vagy, ha szeretném, de az ügyeletes orvos nem vállalja? Ki/mi dönt ilyenkor?2022. márc. 1. 19:22
11/14 anonim válasza:
5; 9
Pont ez a kifejezés jutott eszembe ( azóta nekem is volt már szülésem… de döbbenet, hogy 1-2 év alatt is akkora vàtozások vannak a szülészetben.. jó s rossz egyaránt..
12/14 anonim válasza:
Nekem az orvos megmondta, hogy császár lesz,mert első gyereket farosan ebben a kórházban egyik szülész nőgyógyász se fogja hagyni természetes szüléssel megszülni.Állítólag itt ez a protokoll.
13/14 A kérdező kommentje:
Én Budapesten a Sote-hoz tartozom, itt azt mondták abszolút orvos függő. Valaki elzárkózik és egyértelműen császároz, valaki így is természetes párti. Én eddig komolyabban nem gondolkodtam el ezen, bíztam benne, hogy megfordul, de szerintem már nincs remény, így szeretnék felkészülni.
Jó lenne, ha nem kellene vitatkozni ezen ott helyben. :D
2022. márc. 2. 09:47
14/14 anonim válasza:
orvos függő az egész, a külső baba megforditást sokan nem merik bevállalni. Lehet, hogy babád megfordul majd farosbol szüléskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!