Farfekvéses babánál ki dönt, hogy egyértelműen császár lesz-e?
Figyelt kérdés
Sok kórházban, sok orvos hajlandó megpróbálni a természetes szülést faros babával is. De ha én nem szeretném, akkor mi a helyzet? Vagy, ha szeretném, de az ügyeletes orvos nem vállalja? Ki/mi dönt ilyenkor?2022. márc. 1. 19:22
1/14 anonim válasza:
Ha ez esetben császárt szeretnél,akkor császár lesz.
Ha szeretnéd a természetest megpróbálni,az orvosfüggő.
En mondjuk nem kockáztatnék.
2/14 anonim válasza:
De ha fiú a baba, akkor tuti császár lesz, mert a herék sérülhetnek szülésnél. Azt nem fogják bevállalni.
4/14 anonim válasza:
Hát a mi kórházunkban nincs választásod. Ha akarod, ha nem, természetes szülésnek állsz neki. Ha közben gond van, akkor sürgősségi császár lesz. Itt mind1, hogy első baba, vagy fiú-e.
5/14 anonim válasza:
4. Igen, Tatabányán is így van.
#3. voltam
6/14 flora08 válasza:
A kisfiam farfekvéses volt, egyértelműen közölte az orvos, hogy császármetszés kell. Nem ellenkeztem, nagy a kockázat. El sem tudtam képzelni, hogy természetes úton szülessen, láttam az ultrahangon, hogy a lábai vannak ott, ahol a fejének kellene lennie. Éreztem többször, hogy fordulni akar, de valamiért nem tudott. A szülészeten azt mondták, ha második vagy harmadik baba lenne, megpróbálhatnánk ha szeretném, de elsőnél sosem szokták.
7/14 A kérdező kommentje:
37 hetes vagyok és faros a babám. Sokszor próbálkozik, elfordul, de aztán visszatér. Nekem az a megérzésem, hogy ennek oka lehet, valmiért nem tud befordulni. Egy uh-n sem volt fejjel lefelé, nem is éreztem így sosem, úgyhogy már nem reménykedem. Első baba és kislány. Természetesen szeretnék szülni, de így biztosabbnak érezném a császárt, nehogy gond legyen a babával. Ezért próbálok tájekozódni, hogyha olyan orvost is fognék ki, aki így is természetes párti, annak elmondhatom-e, hogy nem szeretném megpróbálni és ilyenkor kinek a szava számít!?
2022. márc. 1. 20:44
8/14 anonim válasza:
5
Vicces
4 éve amiatt nem szültem ott, mert minden 3. Császár volt ( az akkori főorvos 98%-os császàrràtával volt)
Ha te nem akarod, akkor faros baba esetében nem lesz természetes.
Ez pont az a helyzet, hogy csak akkor mehet, ha a szülő nő is benne van és maximális a bizalom és fegyelmezettség.
Ha nem akarod az orvos is tudja, hogy 100% az, hogy nem megy. Így is sok a buktató.
( Esztergomban tavaly egy bnőmnek felajánlották, hogy megpróbálhatja, támogatják, ő nem merte vállalni, így pcs. Lett)
9/14 anonim válasza:
Én tavaly szültem Tatabányán. 4 éve? Azóta baromira új szelek fújnak. 😅
10/14 anonim válasza:
Dunaújvárosban császároznak, nem engedik simán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!