Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Más is retteg a szülèstől?

Más is retteg a szülèstől?

Figyelt kérdés

Van már egy gyerekünk szeretnénk másodikat is de én nagyon félek a szülèstől.

Pedig az első baba meglett egy óra alatt úgyhogy nem is szenvedtem sokat.

Mégis ha rá gondolok irtozom a fájdalomtól ami ezzel jár.

2022. febr. 28. 08:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
82%
Teljesen feldolgozni nekem se sikerült, de ha már csökken a félelem mértéke, már az is eredmény... Az első szülés előtt egyáltalán nem féltem, és bár hüvelyi szülés volt, borzasztó élményként maradt meg.
2022. febr. 28. 13:46
 12/15 anonim ***** válasza:
62%
Én 22 órát vajúdtam, majd még 2 óra kitolás, és olyan sz.r volt, mint soha még semmi, de nem félek a szüléstől. Ellenben terhes már sokkal kevésbé szeretnék lenni, azt nagyon utáltam, és a gyerekágyas időszak is szörnyű volt, de az legalább rövidebb ideig tartott. Engem is ezek fognak vissza, mert amúgy jöhetne a tesó, szeretnénk is, de ha belegondolok, akkor így "huhbasszusnemár". De maga a szülés érdekes, az nem ijeszt meg annyira, pedig jó sz.r volt. Lehet azért, mert az csak 1 napig tartott. A többi viszont sokkal tovább.
2022. febr. 28. 14:06
 13/15 anonim ***** válasza:
19%

Én nem a fájdalomtól félek, hanem attól, hogy túlélem-e egyáltalán. A második szülés sajnos nem igazán ment simán.

És igen, sajnos a háború most egy teljesen reális veszély. Bele kell kalkulálnunk, hogy óvóhelyen kell szülni, ellátni a gyerekeket, és mindezt egyedül.

2022. febr. 28. 15:10
 14/15 anonim ***** válasza:
43%

Sokan rettegnek a szüléstől, de ez szülés és vajúdás alatt csökkeni fog.

13# Igazakat irsz,sajnos nem tudni mi lesz. 1 vagy 2 ukrán kismama szült óvó helyen háborumentes övezetben, én ugy olvastam a neten.

Válalhatsz krédező 2. babát, a második szülést kibirni ki fogod, legyen bármenyire fájdalmas. Nagyon erős nő vagy, persze a rossz élmények,háborus helyzetek, sok minden befolyásolja.

2022. febr. 28. 15:49
 15/15 anonim ***** válasza:
34%
Igen, én mindig is rettegtem az elmondások alapján borzalmas lehet. Nem is szülnék soha simán, csakis császár. Kisfiam is úgy született.
2022. febr. 28. 16:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!