Más is retteg a szülèstől?
Figyelt kérdés
Van már egy gyerekünk szeretnénk másodikat is de én nagyon félek a szülèstől.
Pedig az első baba meglett egy óra alatt úgyhogy nem is szenvedtem sokat.
Mégis ha rá gondolok irtozom a fájdalomtól ami ezzel jár.
2022. febr. 28. 08:47
2/15 anonim válasza:
Perinatus alapítvány. Segítenek a szülésélmény feldolgozásban
3/15 anonim válasza:
Én császáros voltam, de vajúdtam előtte. Hát ha akarnék még gyereket, legfeljebb császárral azt is, természetesen soha.
4/15 anonim válasza:
Én most az atomháborútól rettegek
5/15 anonim válasza:
Nekem gyors szulesem volt, ha a nagy fajasokat nezzuk akkor csak 2 ora volt. Nekem szép élmény volt. Most varom a masodikat, egyenlore nem izgulok a szulestol, akkor sem feltem elotte. Nem szabad ráfeszülni. Probalj arra gondolni, hogy akkor talalkoztok eloszor, a fajdalom meg ahhoz kell, hogy elobujjon, az el fog mulni hamar.
6/15 anonim válasza:
#5 azért nem annyira hamar, engem 7,5 óra után császároztak, de ha nem lett volna farfekvéses és természetesen kellett volna akkor legalább ugyanennyi még vissza lett volna. Én semmilyen szinten nem tudtam arra gondolni, hogy dejó így lesz egy babám, csak simán szenvedtem.
7/15 anonim válasza:
Én nagyon féltem a fájdalomtól a második előtt, és most a harmadik előtt egyenesen rettegek... Próbálok ezen az érzésen dolgozni, mert nem szeretném, ha pont emiatt nehezíteném meg a szülésemet... Szülésfeldolgozó egyéni és csoportos beszélgetésre is járok szaktanácsadóhoz.
8/15 anonim válasza:
Nem tudom hogyan lehet feldolgozni a "kérlek öljetek meg csak legyen vége" szintű fájdalmat hogyan lehet úgy feldolgozni, hogy ne félj attól h újra át kell élni.
9/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Akkor nem csak én vagyok ezzel így.
Kitartást minden kismamának!
2022. febr. 28. 13:20
10/15 anonim válasza:
harmadik babámat várom két hüvelyi szülés után és nem félek tőle, túl szeretnék már lenni rajta, és egyébként kíváncsian várom miben lesz más mint az előző kettő.
Én a gyermekágyi időszakot nem várom, engem az jobban megviselt testileg lelkileg
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!